6 tipuri de femei care exista in fiecare relatie

Exista atitudini de tot felul, in general, ele s-au format inca din copilarie si fiecare actiune are o explicatie. Deci nu ar trebui sa fie surprinzator faptul ca intr-o relatie de dragoste exista oameni, atat barbati , cat si femei , care sunt clasificati in functie de personalitatea si caracterul lor.

Calea barbatului catre dragostea vietii sale este plina de relatii cu diferite femei. Psihologii estimeaza ca fiecare dintre ele poate fi clasificata intr-un anumit mod in functie de comportamentul lor. Fara sa se prefaca a jigni pe nimeni, profesionistii au impartit toate femeile pe care un barbat le intalneste in viata sa in 6 tipuri diferite.

Se pune ca ne-am nascut pentru a fi reali, nu perfecti si ca ar trebui sa ne simtim speciali si unici. Pornind de la aceasta baza, devine complex sa intri in sarcina de a stabili tipologii de femei sau barbati. Potrivit specialistilor in psihologie, daca o serie de tipuri de femei pot fi definite in functie de personalitate. O tipologie care ne poate ajuta sa ne intelegem comportamentul si sa modificam acele comportamente care ne blocheaza sau nu ne lasa sa fim noi insine. In acest articol am colectat cele 6 tipuri de femei in functie de personalitatea lor, astfel incat sa puteti verifica daca va incadrati in oricare dintre ele si daca sunteti de acord cu aceasta tipologie.

De interes:  „Lucrările sunt de amploare și de foarte bună calitate!”

6 tipuri de femei care exista in fiecare relatie. Tu in care te incadrezi?

Nu toate femeile sunt la fel, cum este cazul barbatilor. Fiecare persoana este fiica tatalui si a mamei sale, si are calitati care il definesc. Si tocmai aceste caracteristici va pot face mai mult sau mai putin de succes in diferite domenii ale vietii, atat la locul de munca, cat si in relatiile personale.

Este adevarat ca uneori este un pic dificil sa ne intelegem reciproc, dar in ciuda faptului ca fiecare dintre noi este unic si irepetabil, avem in comun cateva trasaturi de personalitate.

Zana cea buna

Par a fi „perfecte”, sunt optimiste, totul le pare minunat si cred in posibilitatea schimbarii pentru oameni. Dezavantajul este ca tolereaza profanitatea si lipsa de respect pentru ca ei cred ca, cu dragoste, pot realiza totul si, uneori, nu este suficient.

Femeia de afaceri

Ea ia toata responsabilitatea si deciziile, iubeste sa-si impuna punctul de vedere. Are succese profesionale si sociale. Ea ajunge sa ia decizii fara sa-si consulte partenerul.

De interes:  Cum alegem un tablou canvas potrivit

Cea care linge ranile

De preferinta face echipa cu un om ranit pentru a-l ajuta printr-o despartire dureroasa. Odata ce observa ca va simtiti mult mai bine, va lasa sau va mentineti intr-o depresie constanta, deoarece este satisfacuta ca sunteti dependenti de ea.

Pradatoarea

Ea cauta in permanenta barbatul perfect si stabilitatea cu orice pret, se grabeste sa isi faca o casa, sa aiba copii si vrea sa isi atinga obiectivele la fata locului, chiar daca trebuie sa recurga la ipocrizie pentru a le atinge.

Penelope

Este ca personajul Odiseei, tese si se dezleaga, este femeia pe care toata lumea vrea sa o aiba si pe care nimeni nu o abandoneaza chiar daca i-a fost vreodata infidela. Se indragosteste de toata lumea, dar intotdeauna se intoarce la marea ei iubire.

Libertina

Ele sunt cele care cer sa le respecti spatiul si libertatea, la fel cum o face si cu partenerul ei. Ea a incetat sa creada in povestile pentru copii si stie ca relatia poate sa nu fie consolidata, totusi, evita sa traiasca cu ranchiuna. Daca decideti sa puna capat relatiei, nu da inapoi, oricat de frumoasa a fost relatia avuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.