Aproape 1,5 milioane de lei pentru Brădișoru de Jos

Proiectul privind reabilitarea căminului cultural din Brădișoru de Jos revine pe drumul cel bun.

Săptămâna aceasta, proiectul tehnic privind „Reabilitarea, modernizarea și dotarea așezământului cultural din Brădișoru de Jos” a primit aviz favorabil din partea Companiei Naționale de Investiții, pentru ca lucrările să poată reintra, aici, pe un făgaș normal.

Documentația privind reabilitarea instituției culturale din localitatea de pe raza UAT Oravița a fost nevoită să treacă peste câteva hopuri până să intre în linie dreaptă și asta pentru că CNI-ul a reziliat contractul cu cel care câștigase licitația pentru execuția lucrării, motivele fiind necunoscute.

Cert este că, în momentul de față, lucrările la Brădișoru de Jos trebuie demarate cât mai repede, întrucât vechiul câștigător al licitației, a reușit să dărâme clădirea doar pe jumătate, ceea ce-nseamnă că instituția culturală nu poate găzdui, la ora actuală, niciun eveniment cultural-artistic.

Reabilitarea căminului cultural din Brădișoru de Jos este finanțată de Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții, valoarea proiectului fiind de 1.478.267,23 lei.

De interes:  Reconditionari de suprafata prin camp electromagnetic!

Cu toate acestea, comunitatea din Brădișoru de Jos nu va fi lipsită de distracție și voie bună. Primăria și Consiliul Local Oravița vor susține evenimentele ce vor avea loc cu ocazia Rugii satului (16-17 iunie) cu suma de 10.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.