Astăzi discutăm despre cele mai frecvente tipuri de geci dama iarna și modul în care ar trebui să alegeți cele mai bune modele, în funcție de tipul de corp, înălțimea dvs. și de ocazii.

Palton

Un pardesiu este un tip de haină lungă destinat să fie purtat ca îmbrăcăminte exterioară, care se întinde de obicei sub genunchi. Paltoanele sunt folosite cel mai frecvent iarna, când căldura este mai importantă.

Trenci

Trenciul este fabricat din gabardină de bumbac rezistent la apă, piele sau poplin. În general, are o căptușeală izolată detașabilă iar versiunile clasice vin în diferite lungimi, de la chiar deasupra gleznelor (cea mai lungă) până deasupra genunchiului (cea mai scurtă). Trenciul a fost conceput pentru a vă proteja de vânt și ploaie.

Pelerină

O pelerină este o îmbrăcăminte exterioară fără mâneci care acoperă umerii și are fante pentru brațe. Are o deschidere frontală și este de obicei lungă.

Parka

O parka este un tip de haină cu glugă cu blană și fermoar frontal, care este de obicei acoperit cu un nasture și o plachetă cu buclă. O geaca de dama Parka este potrivita sezonului ploios si celui de iarna.

De interes:  5 pasi esentiali pentru a muta un cabinet de stomatologie

Palton cocon

Paltonul Cocoon este un palton supradimensionat cu mâneci 3/4 și un tiv care cade chiar deasupra genunchiului și se îngustează ușor.

Haină duffle

O geacă duffle este o haină cu glugă cu închidere cu comutator, care are o lungime de 3/4 (de obicei, ajungând până la mijlocul genunchilor).

Geacă puffer

Jacheta de puf este o geacă matlasată, căptușită, umplută cu pene de puf. Acest material este de obicei folosit pentru a izola un strat exterior, care este realizat, de obicei, din fibre sintetice, cum ar fi nailon sau poliester.

Palton maxi

Acestea sunt paltoane lungi care ajung de obicei la gleznă sau chiar deasupra gleznei. Pot fi realizate în diferite țesături. Paltoanele maxi sunt concepute pentru a fi purtate în ierni foarte reci, astfel încât lâna, amestecul de lână, cașmir sau puf sunt utilizate în mod obișnuit pentru a le realiza.

Cum să alegeți o geacă de damă de iarnă

Ar trebui să alegeți hainele în funcție de tipul corpului, stilul de viață și temperatura.

De interes:  Centrele de Colectare și Distrugere a Documentelor de Arhivă în București: Securitate și Eficiență Garantate

 

Deoarece haina de iarnă acoperă o suprafață atât de mare a corpului, este important să alegeți hainele în funcție de înălțimea dvs. Cele mai măgulitoare paltoane pentru femeile mici de înălțime sunt fie paltoanele scurte, fie cele cu adevărat lungi, cum ar fi paltoanele maxi.

 

Motivul pentru care hainele maxi sunt măgulitoare pentru femeile mici este că formează o linie verticală neîntreruptă, care creează iluzia unei siluete mai lungi.

 

Este important ca atunci când purtați o haină peste o ținută sau o rochie de fustă, să vă asigurați că haina este suficient de lungă pentru a acoperi cea mai mare parte a fustei sau a rochiei. În caz contrar, porțiunea neacoperită care se aruncă sub haina va forma o linie orizontală, care nu arată bine și nu sunt, mai ales, măgulitoare pentru femeile mici.

 

Ar trebui să țineți cont de acest lucru mai ales atunci când cumpărați un trenci sau un palton care are lungimea genunchiului sau deasupra genunchiului. Luați întotdeauna în considerare proporția paltoanelor, atunci când căutați cele mai bune îmbrăcăminte exterioară pentru femei.

De interes:  Dozele de vaccin de la Pfizer BioNTech au ajuns in România!

(surse foto emag.ro, fashiondays, modivo)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.