lifturi hidraulice skbs romania
lifturi hidraulice skbs romania

Lifturile hidraulice de la SKBS de tip foarfeca sunt un exemplu tipic de utilaje necesare pentru orice afacere in care este necesar un proces de transport eficient si o mobilitate ridicata. De aceea aceste platforme sunt utilizate in mod extins in diverse industrii precum cele auto, constructii si multe altele. Lifturile fixe sunt utilizate pentru a ridica greutati precum personalul, masini – motostivuitoare intre diverse etaje ale cladirii.

Lifturile mobile sunt de dimensiuni mai mici si sunt utilizate foarte des in interior sau exterior.

Principiul de funcționare

Platforma superioară a liftului hidraulic rămâne orizontală, deoarece se ridică de la poziția inferioară la cea închisă. În acest fel, mărfurile de pe ascensor pot fi mutate în siguranță între niveluri.

Se numește lift de tip foarfeca, deoarece între bază și platforma superioară se află un mecanism cu bretele încrucișate similar cu brațele unei perechi de foarfece. Un capăt al brațului foarfecă este fixat pe bază și unul este fixat pe platformă, celelalte sunt libere să se rostogolească.

De interes:  Fără salvamar cine ne salvează?

Un cilindru hidraulic este plasat între bază și platformă sau mecanism. Pe măsură ce ramul hidraulic extinde bratele de tip foarfeca se deschide și ridicătorul ridică.

In general lifturile de tip foarfeca actioneaza pe un singur circuit hidraulic si ofera un plus de putere pentru ca elementele grele sa poata fi ridicate la inaltimi.

Un lift hidraulic este esential in multe industrii pentru ca doar asa se pot ridica la inaltimi mari diverse obiecte grele pentru reparatii sau constructii – ele pot sa fie ridicate sau coborate la pozitii dorite, astfel se reduce timpul de lucru, iar sansele de accidentare sunt mai mici. Ele sunt realizate din materii prime de calitate care asigura o durata de utilizare ridicata si de lunga durata.

Există multe avantaje ale unui elevator hidraulic cu foarfeca. Printre altele, un elevator de foarfecă este proiectat să suporte sarcini grele de-a lungul mai multor ani. Avem mulți clienți care se întorc la noi care solicită piese de schimb pentru ascensoare cu foarfeca care au o vechime de peste 15 ani.

De interes:  Idei de afaceri in 2021-2022 pentru antreprenori la inceput de drum

Descopera si gama de rampe de egalizare profesionale de la SKBS care sa te ajute sa ai o afacere cu proces de lucru bine pus la punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.