Cum sa alegem corect manusile de box Knockout

Alegerea manusilor de box este un proces complex daca nu stii dupa ce criterii sa te orientezi, de aceea echipa Knockout Store iti vine acum in ajutorul tau cu gama de manusi de box de calitate ridicata de la propriul brand si de la branduri straine precum Venum, King, Bad Boy dar si Phantom pentru ca tu sa devii un luptator mai bun.

Cand vrei sa te antrenezi mai bine trebuie sa alegi perechea de manusi realizata din materiale de calitate precum pielea naturala si artificiala de la Knockout sau de la branduri straine.

Pe site-ul www.knock-out.ro ai acum o gama variata de echipamente de box de calitate ridicata precum manusi de box, manusi de MMA si tibiere de Kickbox.

Înțelegând cum să găsești mănuși de box cu dimensiunea potrivită și cum să stabilești ce stil de mănușă de box este potrivit pentru tine, vei fi mai aproape de a pune o balanță grea în regimul de box. Așa că parcurge distanța cu echipamente de box de calitate și găsește mănuși potrivite cu aceste sfaturi importante.

De interes:  4 domenii care au cu siguranta nevoie de un generator GPL

Mănușile de box sunt la maximul lor atunci când se potrivesc perfect pe mână. Pentru a-i ajuta pe luptători să identifice mai bine cu ce mănuși ar trebui să se antreneze sau să lupte, dimensiunile mănușii sunt afișate în uncii. Acestea pot varia de la 6oz. mitts de tineret la 20oz. mănuși grele Pentru a afla care dimensiune este cea mai potrivită pentru tine, vei avea nevoie de trei măsurători: înălțimea, greutatea și circumferința mâinii tale dominante.

În timp ce înălțimea și greutatea sunt destul de ușor de determinat cu  o bandă de măsurare, măsurarea circumferinței mâinii poate fi puțin mai puțin evidentă. Pentru a face o treaba eficientă, utilizați o măsurătoare de bandă din material textil și măsurați-vă în jurul mâinii dvs. dominante deschise chiar sub articulații. Banda dvs. trebuie să se întâlnească în centrul palmei pentru a obține un număr clar.

În ceea ce privește măsurarea pentru o potrivire absolut perfectă, circumferința mâinilor va fi un indicator superior al mărimii spre deosebire de înălțime și greutate, care sunt mai bine descrise ca orientări. O comparație bună ar fi compararea potrivirii unui costum adaptat cu un tricou de pe raft. Ambele se vor potrivi, dar costumul este mult mai potrivit pentru măsurătorile dvs. specifice, în timp ce tricoul este puțin mai general.

De interes:  Ce este un workstation?

Descopera si gama de manusi de MMA de la Knockout Store care sa te ajute in ring si in cusca de lupte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.