Uneori dulapul tău poate să fie plin de obiecte pe care nu le mai foloseşti. Genţile vechi sunt adeseori lăsate în urmă şi sunt înlocuite cu altele noi şi moderne. Însă, în anumite situaţii, poţi să refaci aspectul unei genţi pe care nu ai mai purtat-o de câtiva ani. Vei reuşi să te bucuri de aceste momente de creativitate şi de rezultate frumoase dacă foloseşti accesoriile potrivite. Poţi descoperi accesorii genţi pe Kreativshop.ro şi vei obţine imaginea dorită în foarte scurt timp. Pentru mai multe detalii, poţi accesa link-ul următor:  https://www.kreativshop.ro/accesorii-pentru-posete. Iată cum anume poţi reinventa o geantă veche şi cum poţi să îi dai viaţă după o perioadă lungă de timp:

  1. Poţi cumpăra o curea de piele colorată şi o poţi folosi drept decor

O curea de piele colorată poate schimba total imaginea unei genţi vechi. Poţi să împleteşti această curea sau o poţi introduce de-a lungul şi latul genţii, cu ajutorul unor inele cu gaură mai lată. Vei putea perfora geanta astfel încât să îi permiţi să capete o nouă imagine. Poţi cumpăra cureaua într-o nuanţă care să fie în contrast cu geanta. Astfel, vei scoate reciproc în evidenţă ambele părţi ale creaţiei. Inelele metalice pot să fie aurii sau arginii, precum şi total colorate, pentru un aspect interesant.

  1. Poţi să adaugi ţinte şi alte genuri de capse pe toată suprafaţa genţii
De interes:  NEWS ALERT. Manevre de resuscitare pe malul Dunării! Eforturi disperate ale unui copil de 7 ani pentru a-și salva mama!

O altă modalitate simplă de transformare a unei genţi, este cea care implică adăugarea de ţinte sau de mici capse pe toată suprafaţa genţii. Este importantă forma şi dimensiunea unei genţi. În funcţie de aceste criterii, se pot alege şi formele ţintelor sau numărul lor. Dacă ai o geantă medie, poţi să adaugi ţinte de dimensiuni mari, pentru un look modern şi spectaculos.

  1. Pentru un aspect nou, poţi schimba mânerul genţii cu unul de tip cerc metalic

O schimbare rapidă a aspectului genţii tale, presupune modificarea mânerului cu un cerc metalic. Acest tip de mâner este spectaculos şi neobişnuit şi te va ajuta să obţii un look proaspăt, modern şi interesant.

  1. Capsele pot să fie soluţia ta pentru o bună închidere a genţii

Dacă geanta ta nu se mai închide sau dacă are fermoar, atunci poţi opta pentru o schimbare uşoară a metodei de prindere. Vei putea să alegi capsele pentru un aspect modern şi pentru simplitatea în utilizare. Poţi îndepărtya sistemul vechi de închidere şi poţi pune capse ascunse, care sunt foarte discrete.

  1. Adaugă lanţuri şi mărgele pentru a modifica totul aspectul genţii tale casual şi pentru a o transforma într-o geantă de seară
De interes:  Dieta Rina - regim 90 de zile

O geantă mică de zi, poate să fie imediat transformată într-o gentă de seară prin simpla adăugare a unor elemente de decor precum mărgelele colorate sau neutre, precum şi alanţurilor sau altor mici detalii. Toate acestea conduc privirea către ele şi atrag atenţia asupra genţii ca ansamblu. O să poţi folosi noua geantă la serile petrecute în oraş alături de prieteni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.