Ei bine, vanzatorii si cumparatorii de masini au scapat de un stres “UNDE FAC CONTRACTUL DE VANZARE CUMPARARE AUTO?”. Fie ca este 12 noaptea, fie ca este 7 dimineata, acum putem incheia contractul direct online pentru suma de doar 27.99 lei. Da, ati inteles bine, contractul este mai ieftin ca la colt de strada si este deschis non-stop. Nu mai trebuie sa cauti un birou de acte pentru a putea vinde masina.

Platforma www.contract-auto.ro este disponibila din luna aprilie 2021 si are ca scop reducerea timpului de a crea acest contract. Acum avem o serie de intrebari privind aceasta platforma, la care vom raspunde pentru toti cititorii dumneavoastra.

Contractul de vanzare cumparare este valabil la politie si primarie?

Da, contractul este un model DRPCIV si este valabil atat la politie cat si la primarie. Este un contract standard, fara modificari aduse contractului original de pe DRPCIV. Deci putem sta fara griji ca acest contract este la fel ca cel din birourile de acte auto pe care le gasim in toate orasele tarii.

De interes:  Vrei sa faci videochat in Bucuresti? Iata 10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a incepe activitatea!

In cat timp este gata contractul?

Nu o sa-ti vina sa crezi, insa contractul de vanzare-cumparare este emis instant dupa confirmarea platii. Tot ce trebuie sa faci este sa intruduci datele corect, sa platesti prin card (plata este securizata) si contractul il poti descarca instant de pe platforma sau il poti descarca direct de pe email-ul primit (aveti grija sa completati adrea de email corect).

Daca am gresit datele se pot face modificari ulterioare ?

Contractul nu se poate modifica online, doar un operator poate modifica datele din contract cu atasarea dovezilor pe email. Astfel, daca ati introdus datele gresite in contract trebuie sa trimiteti un mail la adresa office@contract-auto.ro si sa asteptati pana cand un operator iti va modifica acest contract. Trebuie sa ai grija ca toate modificarile se vor face doar dupa dovada actelor. Puteti trimite o poza cu talonul de exemplu, puteti trimite o poza cu buletinul sau cartea autovehicolului.

Il pot completa de pe smartphone ?

Da, este atat de simplu, practic completezi datele cumparatorului, datele vanzatorului si obiectul contractului. O poti face atat de pe un smartphone, cat si dupa un laptop sau calauclator. Important este sa ai un card ca sa poti plati in siguranta suma de 27.99 lei.

De interes:  Criterii pentru a alege cel mai bun ebook

Am nevoie sa ma mai duc la un birou de acte auto ?

Nu, nu trebuie sa te mai duci la un birou de acte auto. Tot ce trebuie sa faci este sa te duci la un xerox si sa imprimi de cate ori ai nevoie contractul de vanzare-cumparare auto. Dupa ce acesta este imprimat trebuie sa aveti in vedere si semnarea contractului auto pentru a fi valabil la politie si primarie.

De ce costa atat de putin ?

Ne-am gandit sa fie o suma decenta si practic sa platim un pret mult mai mic ca la un birou de acte auto. Suma de 27.99 este destul de mica si incercam sa pastram acest pret pentru o lunga perioada de timp. Practic in acest pret platim promovarea si crearea site-ului, continutul de pe site, administrarea blogului si cam atat. Noua de mai ramane de o cioba, sau poate nici aia.

Este sigur?

Da, este sigur. Ne puteti suna oricand la numarul de telefon de pe site pentru a va indruma in crearea contractului de vanzare-cumparare. Odata ce am implementat plata prin card securizata, firma si toate datele de pe site au fost verificate de catre operatorul de plati, astfel ca sansele sa fiti pacaliti sunt 0. Nu exista nici cel mai mic dubiu privind platforma online pe care o administram.

De interes:  Patru noi victime pe centura Caransebeșului!

Vinzi sau cumperi o masina, te asteptam pe site-ul contract-auto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.