COD ROȘU la granițele României. Bobby Păunescu, avertisment extrem de dur – ce planuri are Moscova lui Putin

La granițele României mocnește războiul. Avertismentul, de o gravitate extremă, vine din partea omului de afaceri Bobby Păunescu, președintele ARMIS. 

Invitat, duminica seara, la B1 TV, Bobby Paunescu a vorbit despre razboiul care pare iminent la hotarele tarii. 

„Inca am ramas acea tara tampon de aparare, in cazul ca o anumita tara din est e atacata. Putem face fata la chestii din astea gratie aliatilor nostri strategici. Exista tradari si prin NATO. Presedintele Biden a invitat 117 presedinti la o discutie”, a spus Bobby Paunescu. 

Potrivit jurnalistului roman Mihai Octavian Rusu, cei 117 presedinti au fost invitati la Summitul pro-democratie pentru a stabili o linie comuna in exportul de IT si o linie comuna in relatia cu Rusia si China. 

„Summitul are loc la sfarsitul saptamanii viitoare, dupa dialogul de marti care e aranjat intre Biden si Putin. La acest summit pentru apararea democratiilor nu a fost invitat Viktor Orban. Drept pentru care, premierul Ungariei acuza Washingtonul de scindare a Uniunii Europene”, a spus jurnalistul Mihai Rusu.

De interes:  APIA Timiș începe noi plăți pentru fermieri

Intre timp, subliniaza Bobby Paunescu, „cea mai mare desfasurare de forta armata are loc la granita cu Ucraina, Rusia si Belarus”. 

Imagine

„Legat de pozitionare – sunt foarte aproape de Romania – ca soldat neinstruit, pot spune doar ca, in general, Rusia are sanse sa o faca pana in februarie, cat are bani. Un razboi din asta trebuie sustinut. Ce e foarte important: cat de aproape se intampla chestiunile astea de Romania, indiferent daca tara noastra e implicata sau nu. Prin aliatii strategici, suntem foarte pregatiti sa aparam, in momentul acesta, lumea libera”, a spus Bobby Paunescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.