Un mal de pământ s-a surpat peste un om

Astăzi, în jurul prânzului la Reșița un bărbat care lucra într-o curte de pe strada Teilor a fost surprins de un mal de pământ care s-a surpat și l-a acoperit până la brâu. Bărbatul avea un picior prins sub o țeavă în șanțul în care lucra. Exista și riscul unei noi surupări.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii care au reușit să-l scoată din șanțul respectiv. Bărbatul a fost transportat la spital.

Purtătorul de cuvânt al ISU Semenic a precizat:”În jurul orei 13:30, în urma unui apel 112, 3 echipaje de pompieri militari, din care unul SMURD, un echipaj SAJ și unul de Poliție au intervenit de urgență pentru salvarea unei persoane surprinsă de un mal de pământ, care s-a surpat pe timpul unor lucrări de excavație la o gospodărie particulară pe str. Teilor din municipiul Reșița. Persoana era acoperită de pământ până la brâu, dar conștientă și cooperantă. Intervenția a fost dificilă din cauza faptului că unul din membrele inferioare ale persoanei era prins sub o conductă de scurgere și a spațiului îngust de acționare, dar mai ales din cauza riscului unei noi surpări. În jurul orei 15:00, pompierii militari au reușit să extragă victima și au predat-o echipajului SAJ care i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului, ulterior transportând-o la UPU Reșița, pentru mai multe investigații.”

De interes:  COVID-19. A fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat! România, în ZONA ROŞIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.