Bobby Păunescu: Lucrurile încep să se schimbe în România – MUTAREA spectaculoasă a premierului Nicolae Ciucă

Lucrurile încep să se schimbe în România, odată cu instalarea Cabinetului Ciucă. O spune jurnalistul Bobby Păunescu, președintele ARMIS, cel care, invitat într-o emisiune la B1 TV, a comentat regulile pe care le-a adus deja în organizare Nicolae Ciucă. 

„Valul 5 Covid nu poate să fie evitat. Din ce am văzut până acum, virusul Omicron nu are un efect atât de grav. Foarte lume se vaccinează, vaccinul nu dă acoperire 100%, dar important e că se pare că nu există alte efecte. Cei care vin din străinatate în România ar trebui să facă test PCR”, a spus Bobby Păunescu. 

Totodată, președintele ARMIS a salutat schimbările aduse de Nicolae Ciucă la Palatul Victoria, în doar câteva zile de la preluarea puterii. 

„Guvernul Ciucă a reluat o practică veche: când e urgență e urgență, nu mai există weekend”, a spus Bobby Păunescu, făcând referire la ședința de guvern ținută astăzi, duminică fiind. 

De interes:  Raed Arafat: Copiii să stea acasă dacă au orice simptom de răceală. Revenirea la starea de urgență, o opțiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.