Cele mai periculoase alimente din lume! Majoritatea sunt interzise! (VIII) – Pink Slime


În fiecare zi consumăm alimente procesate care au în compoziţia lor elemente atât de dăunătoare pentru sănătate, încât în unele ţări au fost interzise.

În ultima perioadă, Uniunea Europeană, China, precum şi alte mari state de pe mapamond au început să elimine de pe piaţă mâncărurile procesate care pun în pericol viaţa oamenilor, lucru care nu se întâmplă însă şi în Statele Unite ale Americii. Aşadar, nu este de mirare de ce obezitatea şi bolile asociate acesteia (diabet, boli de inimă etc.) sunt principala cauză a deceselor din SUA.

Pink Slime

Este denumirea pe care o poartă carnea de vită procesată şi îmbibată în amoniac. Din această cauză, carnea are un aspect rozaliu. În SUA este se foloseşte în compoziţia burgerilor sau a cremvursţilor. „Pink slime” constă într-un amestec de resturi de carne care mai demult erau considerate bune de consum doar ca mâncare pentru câini. Întrucât este direct desprinsă de pe os şi procesată, această „carne” conţine mult mai mulţi patogeni decât în mod normal. Ea a fost interzisă în UE.

De interes:  Vremea se răcește ușor în vestul țării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.