Ateneul, popicăria și ștrandul din Moroasa vor intra în proprietatea Consiliului Județean Caraș-Severin


Ateneul, popicăria și ștrandul din Moroasa vor intra în proprietatea Consiliului Județean Caraș-Severin. Palatul Administrativ a câştigat, printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel Timişoara, patrimoniul Fundaţiei pentru tineret din Reşiţa.
Patrimoniul Consiliului Județean Caraș-Severin se va îmbogăți cu noi imobile. Este vorba de clădirea cunoscută ca fiind Ateneul Tineretului, imobil situat în cartierul Moroasa. Aceasta a fost câștigată în instanță de Palatul Administrativ. Autoritățile județene urmează să efectueze o evaluare a clădirii şi a costurilor pe care le impune o eventuală reparaţie. Conform preşedintelui Consiliului Judeţean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, în clădirea fostului Ateneu se intenţionează, în viitor, să fie mutate două instituţii de cultură aflate în subordinea instituției, este vorba despre Școala Populară de Arte și Meserii Ion Românu și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin.

De interes:  Peste 500 ha de teren agricol au fost afectate de fenomenele meteorologice în Banatul de munte – Banat FM sound factory

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.