Este greu să-ți imaginezi un living modern fără mobilier tapițat în care să te poți relaxa, să bei o ceașcă de cafea sau să citești. Canapeaua este un simbol al confortului casei. Este important ca aceasta să se potrivească în interior, să fie de înaltă calitate și să fie fiabilă. Atunci când aleg această piesă de mobilier, mulți întâmpină dificultăți. Un colțar extensibil a devenit un adevărat salvator, mai ales pentru încăperile mici care sunt folosite pentru dormit. Principalul criteriu atunci când cumperi o canapea extensibilă (cu excepția designului) este mecanismul de transformare. Unele modele se desfășoară ca o carte, altele se rulează, iar altele sunt modulare. Opțiunea delfin pentru un colțar extensibil este cea mai avantajoasă, deoarece trebuie doar să tragi de cureaua secretă – iar secțiunea suplimentară se rulează cu ușurință de sub scaun. O parte din canapea este îndepărtată și se obține un spațiu suplimentar mare. Este o opțiune excelentă pentru oaspeți. Avantaje includ fiabilitatea, ușurința de utilizare, există un spațiu de depozitare.

De interes:  City break la Praga, orasul celor o suta de turle

Colțare de bucătărie

Adesea, colțarele de bucătărie sunt folosite pentru a completa interiorul bucătăriei. Acest lucru este convenabil, mai ales atunci când nu există mult spațiu în bucătărie pentru a pune o masă mare cu scaune în centru. Colțarul în această situație este de mare ajutor, deoarece nu ocupă mult spațiu. Dar, ca orice piesă de mobilier, are atât avantajele, cât și dezavantajele sale. Pe lângă economiile semnificative de spațiu, avantajele suplimentare includ confortul și eliberarea spațiului. Într-adevăr, a sta pe un colțar moale este mult mai confortabil și mai plăcut decât pe scaunele de bucătărie standard solide. Un alt avantaj este versatilitatea sa. Se manifestă prin faptul că astfel de colțare bucătărie au un spațiu interior sub scaun, care poate fi folosit ca organizator suplimentar pentru depozitarea lucrurilor. În magazinul online fungift.ro  poți găsi un colțar extensibil care poate include și o masă de bucătărie  și scaune. Acest avantaj este foarte convenabil, deoarece nu este nevoie să cumperi toate elementele separat, ceea ce te va ajuta în mod semnificativ, la economisirea timpului și a banilor.

De interes:  Uși de interior în 2023: ce factori să iei în considerare

Colţare bucătărie pentru spații mari și mici

Astăzi, proprietarii de bucătării mai spațioase preferă să instaleze colțare de bucătărie în casele lor și este o opțiune excelentă pentru cei cărora le place să găzduiască oaspeți. Astfel, toată lumea poate sta mai convenabil. În plus, le poţi găsi din diferite materiale de tapițerie. Tapițeria poate fi din material textil sau din piele ecologică (mai rar din piele naturală). Desigur, cel mai bine este să optezi pentru tapițeria din piele ecologică, deoarece este mult mai rezistentă și foarte ușor de întreținut. Dacă această opțiune nu este potrivită pentru tine, atunci poți alege tapițeria din material textile. Nu toată lumea se poate lăuda cu o bucătărie mare, care va include cu ușurință nu numai cele mai necesare piese de mobilier, ci și tot ceea ce îi dorește inima. Cu toate acestea, chiar și o bucătărie mică poate fi dotată frumos și funcțional. Este clar că nu se poate face fără dulapuri, unități de bucătărie și o masă cu scaune. Mulți și-ar dori să vadă în bucătăria lor un colțar bucătărie. Și poate fi așezat sub un dulap suspendat, dacă nu vrei dulapuri voluminoase de podea. Acest lucru va elibera spațiul bucătăriei mici.

De interes:  Spondiloza, boală sau îmbătrânire? Află răspunsul de la specialiștii Medici’s Timișoara!

Colțare bucătărie – Tipuri și beneficii

Colțarele de bucătărie standard, sunt produse în serie și constau din două piese – o masă cu două scaune și o canapea de colt sau doar un colțar. Canapelele mari de bucătărie sunt de obicei asociate cu mese pătrate sau dreptunghiulare. Canapele în miniatură sunt de obicei vândute cu mese compacte rotunde sau ovale. Mesele pot fi echipate fie cu patru sau două picioare (situate în diagonală), fie cu un picior în centrul blatului mesei. Mesele pentru colțare bucătărie nu sunt pliabile sau glisante. Mesele echipate cu roți sunt convenabile prin faptul că permit, dacă este necesar, transportarea într-o altă cameră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.