Cele mai ciudate plaje din lume (VI) – Bushmills, Irlanda de Nord [VIDEO] – Banat FM

Cele mai ciudate plaje din lume (VI) – Bushmills, Irlanda de Nord [VIDEO]

Marea este un fenomen natural uluitor. Marea este un uriaş animal blând, care îşi pierde până la ţarm toate tensiunile. Cu rochia ei de smarald cutreieră locul pe care i l-a lăsat uscatul, răsfirându-şi pe ţărm trena dantelată. Nu e întâmplător că zeiţa frumuseţii, Afrodita s-a întrupat din spuma valurilor… Nu exista frumuseţe care sa te lase fără grai, fericit şi înspăimântat. Nu e o spaima de care eşti conştient, e una de care eşti copleşit.

Dacă plajele cu nisip alb şi ape de culoarea turcoazului sunt minunate, ele sunt departe de ceea ce înseamnă neobişnuit. Cei care îşi doresc o experienţă de neuitat, trebuie să vină pe una dintre plajele prezentate în această săptămână. Nisip care latră, fosile în formă de stea sau izvoare termale subterane sunt numai câteva dintre experienţele pe care le poţi trăi în aceste locuri cu plaje ciudate.

De interes:  Mărturie șocantă a unei vecine în cazul Danei Roba, tânăra atacată cu un ciocan de soțul ei: „Ea e singura vinovată! Era foarte rea de gură”

Trecerea uriaşilor, lângă Bushmills, Irlanda de Nord

Inclusă în Patrimoniul Mondial al UNESCO, plaja „Trecerea uriaşilor” găzduieşte 40000 de coloane de bazalt create în urma eruptiilor vulcanice. Aceste formaţiuni naturale au forme hexagonale aidoma unor faguri de miere, ce dispar în mare. Peisajul este atât de dramatic, încât a inspirat numeroase legende locale despre uriaşi ce mergeau pe apă către Scoţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.