O profesoară s-a prezentat sub influența alcoolului la ore

O profesoară care predă la o şcoală din comuna brăileană Victoria a venit vineri băută la ore, cu o îmbibaţie alcoolică de 1,18 mg/l în aerul expirat, potrivit aparatului etilotest, în acest caz consiliul de administraţie al şcolii declanşând o anchetă internă pentru a stabili ce măsură disciplinară îi va fi aplicată respectivului cadru didactic.

 

Inspectorul Şcolar general al ISJ Brăila, profesor Viorel Botea, a confirmat un incident care a avut loc la școala din comuna Victoria, unde directorul şcolii a mers împreună cu o profesoară la sediul Poliţiei Însurăţei, unde s-a confirmat că aceasta consumase alcool, motiv pentru care nu a mai fost lăsată să se întoarcă la clasă, pentru a-şi continua ora.

Domnul director al şcolii a mers cu doamna profesoară la sediul Poliţiei Însurăţei. Am vorbit cu domnul comandant de acolo şi cunosc situaţia foarte bine. I s-au luat probe biologice şi e confirmat că a consumat alcool. Se va face o comisie de disciplină la nivelul şcolii şi se va analiza cazul. Mi-e ruşine de ruşinea ei. Nu poţi tu, ca profesor, să vii beat la şcoală.” a precizat Viorel Botea

Conform inspectorului școlar general, Consiliul de administrație al școlii va hotărî, în funcţie de gravitatea situaţiei şi de abaterile anterioare, ce sancţiune îi va aplica profesoarei.

De interes:  Miron Mitrea: „Dacă vine cineva și-ți spune să privatizezi tot, asta nu înseamnă că trebuie să și faci”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.