Ingerii nu se odihnesc

Un înger nu trebuie să aibă aripi. E indeajuns sa iti zâmbească. El poate fi un cerșetor ce ți-a cautat adânc în suflet. Uneori, cerșetorii sunt cei care iti oferă atât de mult. Fără a-ți cerși ceva înapoi. Căci îngerii sunt printre noi. Ei sunt aievea. Persoane dragi, prieteni, frați. Părinți ce s-au luptat cu viața pentru ca noi să avem zile senine. Un înger poate fi și Ea. Atunci când seara Ea ajunge acasă. O Ea ce îți ia durerea de cap fără a se mai gândi la a ei. O Ea ce și-ar tăia din aripi și ți le-ar da atunci când vrei sa te înalți. Căci fericirea ei e fericirea ta. Așa sunt îngerii.

Un înger nu e unul mort. Ce a-ncetat să mai respire viața. Un înger nu e printre pietre de mormânt, înconjurat de flori. Un înger e o floare vie ce niciodată nu își pierde din miros. Un înger e un prieten drag. Ce noaptea îl trezești la telefon. Ți-ar asculta atent povestea chiar dacă l-ai trezit din vise moi. Un înger e copil. Băiat sau fată. Sunt singurii ce nu și-au pătat aripile în zbor. Sunt cei mai puri de pe acest pământ. Acolo unde nu-s copii, florile mor. Se ofilesc încet și plâng. Atâtea lacrimi presărate-n vânt.

De interes:  Bilanț coronavirus 11 iulie - Raed Arafat confirmă: "Un nou record de cazuri noi și de decese"

Un înger esti tu. Chiar dacă ai uitat. Atunci când demonii i-ai domolit ușor. Când marea nu ai înecat-o în dor. Când ochii tu de lacrimi i-ai spălat. Când tot ce vezi în jurul tău sunt îngeri. Un înger printre îngeri călători.

Îngerii nu se odihnesc. Niciodată.

În minte și în inimă trăiesc…

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.