Dacă ați decis să vindeți mașina dumneavoastră și să cumpărați una nouă, mult mai performantă sau mai recent fabricată, vă putem ajuta noi cu o recomandare!

Triauto.ro este exact site-ul de anunturi auto gratuite de care aveți nevoie în acest moment. Puteți posta în mod gratuit anunțul cu mașina dumneavoastră oferită spre vânzare și tot aici puteți găsi imediat o ofertă foarte avantajoasă de care vă puteți bucura timp îndelungat.

Pe acest site de anunțuri sunt postate aproape toate mărcile de mașini second-hand comercializate în România. Pentru fiecare model în parte aveți trecute toate informațiile importante, anul fabricației, kilometri rulați, tipul caroseriei, tipul de cutie de viteză, prețul, îmbunătățirile, starea mașinii (dacă a fost avariată sau nu!), numărul proprietarilor, etc.

Sunt postate oferte atât cu mașini românești, DACIA sau DUSTER, precum și mașini fabricate în străinătate.

 

Servicii conexe de achiziție mașini second-hand

            Fiind o companie profesionistă cu o experiență de peste 5 ani în acest domeniu, oferta este pregătită pentru toate categoriile de cumpărători. Pot apela la serviciile acestei companii atât persoanele fizice cât și persoanele juridice, în egală măsură.

De interes:  Sunt piesele de la dezmembrari o solutie?

Pentru a veni în ajutorul cumpărătorilor, triauto.ro vă oferă posibilitatea de a cumpăra mașini second-hand inclusiv în sistem de rate bancare sau chiar și în sistem de leasing. Nu va fi nevoie să achitați nici un fel de avans! Sunt luate în considerare și contractele de muncă din străinătate, precum și persoanele cu istoric negativ în domeniul bancar.

O altă oportunitate, este aceea de a oferi la schimb și propria mașină. Aceasta va fi evaluată de dealer și valoarea noii mașini va fi diminuată cu suma corespunzătoare, chiar pe loc!

IMPORANT!! Mașinile comercializate de Triauto sunt verificate atât în străinătate cât și în țară. Au schimbul de ulei realizat. Filtrele sunt și ele înlocuite cu filtre noi, originale. Pentru foarte multe mașini se oferă inclusiv servicii de garanție!

Servicii de închirieri mașini, limuzine și servicii de transport avantajoase

            Reprezentanții companiei au decis să includă în oferta site-ului de anunțuri și servicii de închirieri mașini diferite mărci, precum și serviciile de transport marfă. Toate informațiile despre aceste tipuri de servicii le găsiți postate pe site. Toate categoriile de oferte sunt valabile pentru multe localități importante din România. Nu numai persoanele care locuiesc în orașul București se pot bucura de servicii profesionale de vânzări sau închirieri auto. Anunturi auto Timisoara este doar un exemplu!

De interes:  Parfumuri celebre: istoria din spatele a 10 parfumuri iconice

Despre serviciile de închirieri limuzine, putem să vă spunem că acestea sunt foarte avantajoase. Există oferte începând de la 50 EURO/oră pentru limuzine foarte bine întreținute care arată excelent. Sunt recomandate pentru evenimente deosebite, nunți, petreceri, evenimente speciale, etc.

 

La final, vă invităm să treceți în revistă și cele mai noi articole postate pe blogul site-ului. Sunt articole de actualitate, interesante despre ultimele modele de mașini apărute în ultimii ani, despre istoria celor mai mari producători din industria auto precum și articole despre cele mai scumpe mașini din lume.

“Bugatti – Mașini de lux”, “FIAT – Povestea lor a început acum 120 de ani”, “ASTON MARTIN – Un nume de succes!”, “LAND ROVER – O poveste britanică de succes!”, “VOLVO – Mai mult de 85 de ani de istorie fascinantă”, “Altfel …..de mașini”, “Mașini electrice lansate în anul 2020”, “Cele mai ieftine mașini decapotabile SH din România”,”Cele mai vândute mașini din România în anul 2020” sunt doar câteva exemple de articole interesante care pot fi citite direct pe site-ul de anunțuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.