PrestaShop este un program gratuit open source pentru dezvoltarea site-urilor web de comerț. Facilitând un proces de tranzacție fiabilă și simplă, acest program îi ajută pe comercianți să se concentreze asupra dezvoltării activităților lor.

Te pregătești să îți deschizi un magazin online? Dacă intenția ta este aceea de a vinde produse prin intermediul site-ului tău web, vei avea nevoie de un program de comerț online pentru a construi un catalog, pentru gestionarea comenzilor și a stocurilor și pentru a permite clienților să cumpere și să plătească online. Există în ziua de azi mai multe soluții, mai multe programe de comerț online disponibile însă PrestaShop este în ziua de azi una din cele mai populare. 100% gratuit și open source, PrestaShop a fost inițial lansat în 2007 și continuă să se dezvolte și în ziua de azi. PrestaShop are sediul în Franța și Miami și este în egală măsură susținut de o comunitate dedicată câtorva sute de mii de colaboratori voluntari din întreaga lume.

Caracteristici Prestashop

De interes:  Cum sa alegi si sa intretii compresoarele pentru o durata de viata lunga

Unul din principalele motive pentru care PrestaShop este atât de popular este oferit de faptul că acest program este gratuit și open source însă doar pentru faptul că este gratuit nu înseamnă că nu poate intra în concurență cu programe de comerț online mai bune și mai eficiente. Câștigător doi ani la rând în cadrul Best Open-source Business în 2010 și 2011, PrestaShop vine cu o serie de funcționalități de bază și avansate și poate fi extins cu add-ons gratuite.

Funcționalităție PrestaShop includ:

-catalog complex și gestiune a stocurilor, inclusiv importul și exportul capacităților de calcul Excel și o mulțime de alte funcționalități;

-disponibil în 63 de limbi diferite cu un sprijin complet disponibil în 9 limbi;

– analize pentru a urmări acțiunile clienților, demografie, comenzi și multe altele;

-opțiuni de livrări flexibile, inclusiv taxe în funcție de greutate sau de preț;

– opțiuni pentru tratarea plăților prin carte de credit, cec, virament bancar și multe altele;

De interes:  Sfaturi dovedite stiintific pentru a mentine iubirea in viata

Cu toate aceste funcționalități, PrestaShop se concentrează asupra sporirea vânzărilor tale. Poți personaliza programul pentru un magazin mai mic cu un singur produs sau un inventar complex care conține mii de articole. Prezența ta comercială poate fi mai dinamică prin intermediul unor exporturi spre terțe personaje precum eBay.

Datorită unor limitări minime, poți include cât de multe detalii îți dorești cu privire la organizarea mărfii și atributele sale precum culoarea, mărimea și stilul. PrestaShop poate ajusta prețul și greutatea pentru a răspunde nevoilor și alegerilor clienților.

PrestaShop se poate integra cu cele mai importante gateway-uri de plată prin intermediul unui card de credit, precum și cu PayPal și Bitcoin. Platforma de comerț electronic are, de asemenea, o serie de teme și extensii plătite care se pot instala pentru dezvoltatori pentru magazinele online și pentru întreprinderile mai mici. PrestaShop oferă un mijloc simplu și funcțional pentru a lansa rapid un site web nou de comerț electronic online, cu suport integrat pentru dispozitive mobile și tablete. PrestaShop este 100% gratuit în baza unei licențe de software open source pentru a fi utilizat în orice scop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.