Nu foarte mulți oameni știu ce înseamnă un produs refurbished, iar cei care au auzit de acest termen, tind să-l confunde cu produsele second hand. Acest lucru este total greșit, pentru că între cele două există mai multe diferențe. Chiar dacă un produs refurbished este un produs folosit și, mai apoi, recondiționat, merită să-l cumperi, atunci când vrei să obții un produs calitativ, dar la un preț mai redus. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la calitatea acestuia, pentru că și produsele de genul acesta se găsesc la o calitate superioară. Mai jos, îți vom enumera câteva motive, pentru care merită să optezi pentru un astfel de computer și vei vedea că, într-adevăr, merită alegerea.

Iată de ce să-ți cumperi un computer refurbished:

  • Este sigilat

Chiar dacă este un produs recondiționat, îl vei primi sigilat. În acest fel, vei putea fi sigur de calitatea acestuia, pentru că un produs refurbished este un produs verificat, testat de producător, astfel încât ți se garantează faptul că acesta îndeplinește toate normele și standardele unei funcționări cât mai perfecte, asemeni unui produs din fabrică.

  • Vine cu garanție
De interes:  Culisele Statului Paralel. Cum a fost trasă pe linie moartă IMGB, perla industriei lui Ceaușescu

Ai auzit bine, chiar dacă vorbim de un produs refolosit, vei avea parte și de garanție. Aceasta este, de regulă, de 3 ani de zile, suficient timp pentru a-ți da seama dacă produsul este, sau nu, potrivit pentru tine și de calitatea lui. Mai mult, dacă alegi sisteme de PC refurbished de la Interlink.ro, vei avea și posibilitatea de retur al produsului pentru 30 de zile, și nu 14, cum au majoritatea comercianților.

  • Are prețuri accesibile

Un produs refurbished nu va avea niciodată același preț, ca unul nou. Asta, deși cele două pot face chiar aceleași lucruri și nu există diferențe majore între ele. Măcar merită să-i dai o șansă acestuia, pentru că investiția este una minică. Mai mult, dacă vrei să afli cât consumă un PC, poți citi aici mai multe informații, pentru a-ți face un calcul despre bugetul pe care trebuie să-l atribui unui astfel de obiect.

Acestea sunt cele mai importante avantaje pentru care merită să optezi pentru un computer refurbished. Chiar dacă mulți oameni sunt reticenți, când vine vorba despre un produs folosit, zilele în care trăim ne ajută în acest sens, pentru că tehnologia avansată își pune amprenta asupra acestor produse. Așadar, merită să ai încredere în producători, mai ales pentru că ai posibilitatea de retur.

Sursa foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.