Ce avere are Marian Gașpar, renumitul chirurg din Timișoara reținut pentru luare de mită

Medicul chirurg Marian Gașpar a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru luare de mită în formă continuată. El ar fi primit sume cuprinse între 100 și 2000 euro de la șase pacienți.

După perchezițiile din biroul său de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, chirurgul Marian Gașpar a fost dus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

După audieri, medicul a fost reținut pentru 24 de ore. este anchetat pentru infracțiunea de luare de mită în formă continuată, șase acte materiale.

Procurorii susțin că medicul ar fi luat mită, între 19 și 26 septembrie, de la șase pacienți sume, în lei sau valută, cuprinse între 100 și 2000 euro.

Declarația de avere a medicului Marian Gașpar arată că acesta are în proprietate o casă cu teren în localitatea Bazoșu Nou, un Audi din 2016 și 170.000 de euro în cont. 

La capitolul venituri, medicul a declarat pentru anul 2021 o sumă de 120.000 de lei din salariul de medic la Institutul de Boli Cardiovasculare și 120.000 de lei din postura de profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Asta înseamnă un venit mediu lunar de 4.000 de euro. 

De interes:  Banat Brunch în Sat Bătrân – BANAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.