Contor FPS in bara de jocuri Windows 10.

Noua bara de jocuri a Windows 10 este deja mai mult o suprapunere pe ecran complet, incarcata cu functii, inclusiv controale rapide de volum, grafice de performanta si chiar integrare Spotify. Acum se poate vedea in plus un contor FPS si o situatie a realizarilor.

Apasati Windows + G pentru a deschide bara de joc in timp ce jucati un joc si veti vedea un contor FPS in timp real fara a instala aplicatii terte precum FRAPS sau activarea unei optiuni specifice jocului.

Windows va permite sa faceti dispozitivul fara parola

Microsoft va va permite acum sa „Faceti dispozitivul fara parola” cu o noua optiune in pagina Setari> Conturi> Conectare. Suna nemaipomenit si futurist, dar intr-adevar este doar o noua setare care necesita ca toti cei de pe computer sa se conecteze cu un PIN sau o alta metoda de conectare la Windows Hello, precum deblocarea fetei sau a amprentelor digitale.

Modul sigur functioneaza acum si cu conectarea PIN. Daca ati configurat Windows Hello pentru a va conecta cu un PIN, veti putea utiliza codul PIN pentru a va conecta la computer dupa ce porniti in modul Safe. Anterior, modul Safe a facut sa introduceti parola contului.

De interes:  Planuri mari in Caraș-Severin! Noi proiecte au fost aprobate!

Redenumirea unui desktop virtual pe Windows 10.

Desktop-urile virtuale ale Windows 10, disponibile in interfata Task View, care apar atunci cand apasati Windows + Tab de pe tastatura sau faceti clic pe pictograma View Task din bara de activitati, sunt din ce in ce mai configurabile.

In loc sa ramai blocat cu numele implicite ale „Desktop 1”, „Desktop 2” si asa mai departe, acum le poti redenumi. Doar faceti clic pe numele fiecarui desktop virtual din partea de sus a interfetei Vizualizare sarcini si introduceti ce nume doriti.

Dupa cum subliniaza Microsoft, puteti utiliza chiar si emoji in nume. Doar apasati Windows +. (perioada) pentru a deschide selectorul emoji si a intra intr-un emoji. Acest panou emoji functioneaza in aproape orice camp text in Windows 10.

Noile optiuni ale starii retelei Windows 10 20H1.

Pagina de stare a retelei la Setari> Retea si Internet> Stare a fost reproiectata. Acum arata toate interfetele de retea pe care le aveti disponibile in partea de sus a paginii. De exemplu, Wi-Fi si Ethernet vor fi afisate aici daca aveti un computer cu ambele.

De interes:  Top 5 avantaje pe care le obtii prin serviciul de inchirieri auto

Microsoft spune ca aceasta noua interfata va „oferi mai multe informatii dintr-o privire despre conectivitatea dispozitivului dvs., combinand mai multe pagini pentru a va oferi o vedere clara a modului in care sunteti conectat la internet.”

De asemenea, Windows va va afisa utilizarea datelor pentru fiecare interfata chiar pe aceasta pagina, astfel incat nu trebuie sa mergeti in alta parte din Setari pentru a vedea cat de multe date utilizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.