Din păcate, meciurile de handbal masculin fără circ sunt o excepție și jocul dintre Poli și Dobrogea Sud Constanța, terminat 22-22, a degenerat foarte urât. Partida a început bine pentru dobrogeni, dar alb-violeții au dat semne de revenire și au reușit să obțină remiza. La final, lucrurile au fost aproape de o bătaie generală, iar Irakli Chikovani a fost aproape să se ia la bătaie cu un spectator. Cireașa de pe tort, constănțenii acuză FRH că trage sforile pentru Dinamo.

Poli, lipsită de accidentații Sadoveac și Dragas, a intrat greu în meci. Constanța a jucat bine, și așa, după primele 15 minute, s-a ajuns la scorul de 3-7. Primele tensiuni au apărut după ce Poli s-a apropiat la 8-9, când Fenici și Kevic au văzut eliminările de două minute. După o intervenție a lui Varo, Pribanic a marcat pe contraatac pentru 9-9, însă până la pauză, oaspeții și-au refăcut un avantaj de 10-13. Echipa dobrogeană a început bine repriza secundă, dar Poli a luptat până la capăt și a reușit să revină. Când mai erau mai puțin de patru minute de joc, Șania a egalat la 21. În ultimele secunde, bănățenii au cerut o aruncare de la 7 metri. În acel moment, s-a creat o învălmășeală generală. Fenici s-a ales cu cartonașul roșu, iar Sundovski și Păiuș, cu cel albastru.

Final rușinos pentru două echipe cu pretenții

Finalul meciului nu a mai avut nicio legătură cu sportul și fair-play-ul. Irakli Chikovani, fostul jucător al Timișoarei, era cât pe ce să se bată cu un spectator nervos, după ce georgianul a urcat pe gradenele de la marginea tribunei. Un mare scandal, deși Poli nu mai are mize mari în campionat. Altfel, cu meciurile pline de nervi, Poli strânge mai puțini spectatori decât echipa de baschet, cu toate că a câștigat sezonul acesta o Cupă a României. Pentru Poli, Marjanovic și Fenici au dat câte 5 goluri, în timp ce Milosevic, Șania, Pribanic și Cîmpan au dat câte 3 goluri. De remarcat și evoluția tânărului portar Robert Rusu, care a readus-o pe Poli în joc. Pentru oaspeți, cei mai buni marcatori au fost Kevic și Malinovic, cu 5 goluri fiecare.

De interes:  Servicii ideale de creare brand pentru firma ta

Pero, supărat pe conferințe

Pero Milosevic e deranjat că în alte orașe antrenorul oaspeților nu e chemat la conferința de presă de după meci. „Anul viitor nu mai facem așa dacă rămân antrenor, ci la fel cum e când jucăm noi în deplasare. În alte orașe, niciodată nu e chemat antrenorul advers, poate doar cu excepția unui singur club. La noi mereu vin toți antrenorii, e democrație. Sunt foarte mândru de jucătorii mei. Noi nu prea mai avem șanse la locul doi, dar am luptat, așa cum am făcut cu CSM. Am fost fair-play. Dar unii fac alte lucruri. Cu Constanța am jucat anul acesta de alte trei ori, anul trecut cu ei am avut finala de Cupa României. Când joci acasă și se dă 7 metri la o fază ca la final și ai terminat povestea! Altundeva să dă, la noi nu! Nu e prima dată când ni se întâmplă nouă, Timișoarei. Măcar dai 9 metri, dar nu dai șansa Constanței să marcheze. Sunt foarte mândru de jucătorii mei, am luptat din greu fără Sadoveac, fără Dragas. Nu e ușor să joci cu două absențe. Portarii noștri Tcaciuc și Varo nu au apărat bine, dar a intrat Rusu și a scos mingi. E important pentru el că a intrat așa în meci. Așa vom juca până la final, vom da totul. Asta e obligația noastră, nu să facem calcule. Nu e ușor să revii de la trei-patru goluri diferență în fața unei echipe așa bune cum e Constanța. Șania e un jucător cu experiență, vine după o perioadă în care a fost accidentat. Mereu joacă bine pe final de sezon și eu știu asta. Mai ales când nu marcăm cu aruncări de afară”, a precizat antrenorul Timișoarei.

De interes:  Cum poti rezolva rapid o problema cu ajutorul serviciilor de amanet

Constanța acuză FRH de corupție

Team-managerul Constanței, Branislav Angelovski, a sugerat că FRH vrea să asigure o finală Dinamo-CSM București. „Un meci foarte dur și foarte urât. Oficialii federației au făcut meciul urât, deoarece au venit să facă un joc în afara terenului. Noi am știut asta, dar nu e nicio problemă. E o atenționare la ce să se aștepte jucătorii la meciul cu CSM. Pentru că văd cine sunt arbitrii. Meciul nu a fost făcut ca Timișoara să câștige, ci ca să piardă Constanța. Pentru că e mai ușor pentru Dinamo să joace o finală cu CSM, deoarece la Constanța ar avea de jucat două meciuri. E 100% clar, adevărat. Miza meciului nu era pentru Timișoara, ci ca Dinamo să aibă două meciuri pe teren propriu cu CSM. Timișoara nu va câștiga cu CSM, deoarece nu vine singură, ci cu doi oameni în spate, cu toată federația. Îmi pare rău, deoarece îl cunosc pe Fenici de zece ani de când sunt în România. Ce face el e o rușine și mi se pare că poate face asta doar la Timișoara. Sare pe arbitri, pune presiune. Terenul la Timișoara este foarte greu. Noi aici încă nu am pierdut. Am obținut acest egal ca o victorie. În minutul 15 aveam deja patru eliminări. Am avut 6-2 și meciul s-a întors din cauza eliminărilor date de arbitri. Nu au judecat cu același criteriu. Nu au avut același criteriu de arbitraj. Pero poate să bată la Călărași, dar nu va fi lăsat să câștige cu CSM dacă ei vor dori punctele aici. CSM va câștiga fără probleme la Călărași. E normal să se joace meciurile de final la o zi diferență. Turda a pierdut meciul cu Călărași și până acum nu se știe unde sunt 6 puncte?! Avem cea mai mare șansă la titlu. Dacă oamenii din federație vor să facă o rușine, n-au decât. Dar EHF-ul vede România. Așa s-a întâmplat cu Macedonia și un an am fost suspendați. Noi ne-am prezentat cel mai bine la nivel internațional. Am ieșit dintr-o grupă cu Porto și Holstebro. Din ianuarie nu am pierdut niciun meci în România. Ambele echipe sunt în F4. Care e diferența dintre grupele C și D din Liga Campionilor? Eu nu văd diferența. Dar băieții și staff-ul Timișoarei nu au nicio vină”, a precizat Angelovski.

De interes:  Curatenie desavarsita si rezultate de exceptie! Iata avantajele folosirii unui aspirator profesional!

SCM Poli joacă din nou duminică, de la ora 19, la Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.