Voința Lupac a câștigat Cupa României! – Banat FM sound factory

Echipa de fotbal Voința Lupac e câștigătoarea Cupei României, la nivelul județului Caraș-Severin. Finala de Cupă a adus față în față două formații din aceeași zonă a județului, ambele recunoscute pentru ambiția cu care abordează fiecare meci.

Pe terenul sintetic din Valea Domanului, Voința Lupac și Croația Clocotici au oferit suporterilor un spectacol sportiv agreabil, umbrit totuși de câteva momente tensionate, generate poate de miza jocului. Disputată cu trofeul pe masă, finala a consemnat o superioritate firească a Voinței Lupac, care a demonstrat că nu e întâmplător pe primul loc în campionat. Elevii lui Boșco Vișatovici s-au impus cu scorul de 5-2, iar omul meciului a fost Cristian Popa, care a marcat 4 dintre cele 5 goluri ale învingătorilor. Vichente Marcu a mai înscris o dată pentru Voința, iar golurile Croației au fost marcate de Gheorghe Ifca și Răzvan Costache, ultimul din penalty. La final, a avut loc și festivitatea de premiere a protagoniștilor din Cupă.

Vicepreședinții AJF Mihail Boru și Cristian Șodâncă au acordat diplome și medalii jucătorilor, antrenorilor și conducătorilor celor două formații care s-au înfruntat în ultimul act al Cupei României Caraș-Severin. Medalii au primit și arbitrii întâlnirii, Dorin Voina, Răzvan Nistoran și Ioan Humița. Cel mai spectaculos moment a fost, desgur, înmânarea Cupei. „Cred că a fost un joc pe care l-am condus cap-coadă, din minutul 1 până în minutul 90. Vreau să felicit băieții mei pentru joc, în felicit și pe vecinii noștri de la Clocotici. Mai avem de disputat un ultim meci de campionat la ei, un meci pe care vrem să-l câștigăm pentru a deveni campioni și a merge la barajul pentru Liga a III-a”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

De interes:  Replica președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, după ce ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Protagonistele din finala Cupei se vor mai întâlni o dată duminică, în ultima etapă de campionat. Partida, decisivă pentru stabilirea campioanei județene, se va disputa pe terenul Croației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.