Casca de copiat – tot mai des folosita la examene

Cum fituicile nu mai sunt o optiune in ziua de azi, este foarte important sa va orientati catre alte metode, astfel incat sa reusiti sa treceti cu bine orice fel de examen. Va trebui asadar sa va folositi de niste sisteme de copiat excelente, astfel incat sa reusiti sa luati fara nici o problema examenele. Acum mai bine de 10 ani, metoda pe care o preferau multi pentru a copia erau cursurile printate in mic. Acestea erau printate pe o foaie A4 micsorata atat de mult incat foaia respectiva se putea tine in palma. Existau o multime de dezavantaje insa daca apelati la aceasta metoda, in primul rand calitatea slaba a imprimarii era un dezavantaj destul de des intalnit. La ora actuala insa, lucrurile au evoluat destul de mult, avand la dispozitie tehnologia care reuseste sa ne ajute foarte mult pentru a trece examenul.

Un sistem pentru copiat cu camera video este o solutie spre care va puteti orienta, conform fastbay casca de copiat fiind de obicei de foarte mare ajutor. Un astfel de sistem are un pret care pleaca de la 500 de lei si poate ajunge chiar si pana la 3000 de lei. In functie de performanta camerei de filmat, sistemul poate avea asadar un pret mai mare sau unul mai mic. Tehnologiile cu care acest echipament vine echipat sunt insa tehnologii de ultima generatie. El este insa un sistem destul de costisitor de copiat, dar tinerii spun ca acest sistem isi merita banii pentru ca filmeaza si trimite subiectele in timp real. Persoana care il ajuta pe cel de la examen vede subiectele si ii poate sopti imediat, fara a mai fi nevoie ca celalalt sa dicteze subiectele.

Un sistem de copiat bazat pe o casca de copiat cu camera video este o solutie excelenta pentru examenele grele si importante. In cardul acestor examene, severitatea porfesorilor este si ea una foarte mare. Exista in acest fel probabilitatea foarte mare sa nu puteti sopti in cazul unui astfel de examen. Acest sistem de copiat cu camera video este practic singura voastra solutie de a trimite subiectele, fara a fi nevoie sa vorbiti in timpul examenului.

Cutiuta GSM pentru copiat este si ea o solutie importanta, aceasta ajutandu-va sa treceti cu usurinta peste orice fel de examen. Acest dispozitiv are dimensiunea unei cutii de chibrite, in care se va pune cu usurinta o cartela SIM in orice retea doriti. Cinneva va apela numarul cartelei SIM din Cutiuta GSM, aceasta raspunzand automat la apel. Persoana care va dicteaza va fi auzita datorita unei casti invizibile in urechea voastra. Practic veti avea acces la un mini telefon mobil de niste dimeniuni foarte mici. Acest sistem iese in evidenta datorita faptului ca este foarte greu de detectat, dar si de bruiat. Un mare avantaj al acestui sistem este ca nu veti avea nevoie de telefon mobil in sala de examen, lucru care va insemna ca el va fi ideal pentru a fi folosit la examenele cat se poate de importante, dar si de exigente. In cadrul acestor examene nu veti avea voie cu telefonul mobil in sala de examinare.

Mai puteti tine cont si de cardul GSM de copiat cu cartela SIM si microcasca. Un astfel de sistem poate fi si el foarte usor de utilizat, el avand un principiu de utilizare destul de asemanator cu cel al cutiutei GSM cu cartela sim si microcasca. In acest caz insa, va fi diferita forma constructiva, acest sistem de copiat avand insa forma unui card bancar. Acumulatorul are o autonomie excelenta, in timp ce grosimea sa este una mult mai mica, lucru care il face mult mai usor de ascuns vara, atunci cand purtati haine mai subtiri. Pentru a folosi acest sistem, nu veti avea nevoie de telefon mobil in sala de examen, de aceea si acesta este foarte potrivit atunci cand vine vorba despre examenele exigente.

Un alt sistem indragit de multi este sistemul HandsFree Wireless cu Microvibratii. Acest sistem este unul simplu de utilizat, castile fiind realizate din magneti neodim, oferind un sunet cat se poate de clar, dar si puternic in acelasi timp. Datorita magnetilor, aceste casti ies afara din ureche mult mai usor, de aceea sansele de a avea de-a face cu o casca blocata in ureche sunt extrem de mici.

Sistemul nu are fire la ureche. Se poate bruia, dar si depista foarte ghreu, iar in ceea ce priveste discretia, el este un sistem cat se poate de discret. Nu se va vedea si nici auzi deloc la exterior. Sunetul este redat impecabil, chiar si in situatia in care in jurul vostru este galagie. Microfonul este si el unul ultra sensibil, de aceea puteti vorbi in soapta, iar cealalta persoana va aude perfect. Castile nu raman in nici un caz blocate in ureche, decta in situatia in care le purtati mai multe zile incontinuu, lucru pe care cu siguranta nu il veti face.

In ceea ce priveste autonomia unui astfel de sistem, acesta are o autonomie de 8-10 ore de functionare continua, dar aceasta autonomie va depinde de calitatea bateriilor. Nu veti avea nici un fel de fir de la microcasca din ureche, iar colierul este foarte subtire, de aproximativ 1 mm, lucru ce il face insesizabil pe dedesupt. Majoritatea persoanelor pot folosi fara niciu un fel de problema acest dispozitiv, dar in cazul in care apar anumite probleme, acestea sunt legate in special de situatia in care nu se aude nimic in casca. Aceasta problema poate fi rezolvata foarte usor daca respectati toate indicatiile sistemului. Trebuie sa stiti asadar ca aceste casti nu raman niciodata blocate in ureche si nu veti mai avea nici un fir pe corp daca le veti purta. Sunetul va fi mult mai clar si mai puternic. Un dezavantaj al acestor casti ar putea fi pretul mai ridicat, dar cu toate acestea, castile isi vor face foarte bine treaba.

Alegand cel mai bun sistem de copiat, nu veti mai avea nici un fel de problema in a trece peste orice exemen atat mai greu, cat si mai usor din viata voastra.

De interes:  Cat de importanta este educatia in viata unui copil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.