hemoroizii, cauze, simptome, remedii, tratament, unguent si crema
hemoroizii, cauze, simptome, remedii, tratament, unguent si crema

Un unguent pentru hemoroizi nu tratează masele hemoroidale în sine, însă va calma simptomele extrem de neplăcute cauzate de acestea. Și, va asigura eficient și rapid un confort necesar în viața de zi cu zi.

Unguentul pentru hemoroizi este o soluție eficientă pentru a evita sau ameliora durerile, mâncărimile și senzațiile de arsură care transformă zilele oamenilor suferinzi de această afecțiune într-un calvar. În special a persoanelor care suferă de hemoroizi externi. Dar există și numeroase cazuri în care unguentul este recomandat și pentru tratarea hemoroizilor interni.

Pentru a scăpa de hemoroizi sunt necesare o serie de schimbări ale modului de viață. Tratamentul cu unguentul pentru hemoroizi nu face minuni dar împreună cu schimbarea dietei alimentare și eliminarea stresului și a lipsei de mișcare poate da rezultate rapide uimitoare.

Unguentul pentru hemoroizi are o acțiune mult mai puternică și agresivă decât crema pentru hemoroizi datorită agențiilor antiinflatori pe care îi are în compoziție. Unguentul se folosește mai ales când hemoroizii devin extrem de dureroși. Foarte mulți medici recomandă folosirea unui unguent pentru hemoroizi înainte de a se începe un tratament cu o cremă pentru hemoroizi cu o acțiune mai ușoară.

De interes:  S-a stabilit când începe anul școlar – Banat FM

Unguentul pentru hemoroizi conține și un anestezic local care reduce rapid senzația de durere și disconfort. Astfel vor fi evitate situațiile neplăcute în cazul apariției crizei hemoroidale la serviciu sau în alt loc public. Deși nu s-a demonstrat până acum că anestezicul poate prezenta un pericol pentru femeile gravide, înainte de folosirea unui unguent pt hemoroizi este indicată o vizită la medicul specialist.

Orice fel de unguent pentru hemoroizi se poate găsi în farmacii sau magazine de tip plafar și se poate cumpăra mai greu fără rețetă. Alături de ambalajul unguentului se regăsește un prospect cu utilizări și indicații de aplicare care trebuie respectate întocmai.

Aplicarea unguentului pentru hemoroizi trebuie făcută cu mare grijă deoarece zona poate fi extrem de dureroasă. Igiena este foarte importantă și trebuie făcută local înainte de fiecare aplicare a unguentului.

Dacă în cutia ambalajului nu se regăsește un aplicator atunci este recomandată folosirea mănușilor chirurgicale. Dacă nici acestea nu sunt la îndemână, mâinile trebuie curate și dezinfectate. Iar pentru curățarea zonei afectate se pot folosi șervețele umede, speciale pentru această problemă, sau apă călduță cu săpun fără calități iritante și o cârpă foarte moale.

De interes:  Clasament aproape final – BANAT

La fel ca în cazul cremelor, unguentul pentru hemoroizi trebuie aplicat cu mare atenție și apoi zona trebuie masată ușor până când acesta va fi absorbit în piele.

În situația în care unguentul pentru hemoroizi nu-și face efectul după perioada indicată în prospect este necesară vizita la un medic specialist. În urma unui control amănunțit, acesta va decide dacă trebuie schimbat unguentul sau dacă sunt necesare alte metode de tratament pentru hemoroizi.

Utilizarea unui unguent pentru hemoroizi pe o perioadă prea lungă de timp poate atrage după sine o serie de efecte secundare. Aceste complicații se pot materializa în subțierea pielii sau afectarea imunității în zona afectată de hemoroizi.

Aproximativ 80% din oameni ajung sa sufere de hemoroizi în timpul vieții. Dacă cunoști pe cineva apropiat care se conflunta cu afectiunea hemoroizilor patologici intra pe MondoNews și afla tot ce ai nevoie sa ști despre aceștia și cum să fie tratați încă din faza incipienta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.