Reîncărcarea programată pentru cartele PrePay – un serviciu inovativ furnizat companiilor prin re-incarcare.ro

În România ultimilor 10 ani se observă un fenomen destul de interesant în sfera telecomunicațiilor și anume o migrare masivă din zona de abonament spre zona cartelelor PrePay. Este simplu de înțeles de ce se întâmplă acest lucru, din moment ce comunicațiile s-au mutat mai mult online, beneficiile abonamentelor nu mai atrag pe nimeni. Foarte multă lume ia decizia corectă de a renunța la abonamentele de care sunt legați ani de zile și adoptă cartela PrePay, care este și mai ieftină și oferă și o libertate pe care abonamentele nu o vor putea oferi niciodată.

Cel mai interesant este faptul că în ultimii ani, odată cu dezvoltarea internetului și a automatizării, foarte multe companii au început să renunțe de asemenea la abonamentele business și să adopte și ele cartela Orange PrePay de exemplu. Mulți se vor mira și vor spune că o companie nu poate să stea pe PrePay mai ales dacă are foarte multe telefoane în utilizare. Ei bine, aici intervine soluția inovativă oferită de portalul re-incarca.ro companiilor, respectiv reîncărcarea programată. Astfel, o companie poate achiziționa în același timp zeci, zeci de încărcări electronice în baza unui simplu tabel de comandă.

De interes:  COD PORTOCALIU și COD GALBEN de inundații în mai multe bazine hidrografice
orange prepay
orange prepay

Așadar, nu mai contează faptul că o companie are de voie de o reîncărcare Orange, Vodafone, Telekom, 5 reîncărcări, 10 reîncărcări, 50 de reîncărcări… Managerul completează un tabel cu toate numerele de telefon pe care le dorește reîncărcate, opțiunile dorite, valoarea reîncărcărilor bineînțeles, trimite tabelul către personalul re-incarcare.ro, portalul trimite spre companie factura proformă, după achitarea facturii toate numerele de telefon vor fi încărcate simultan. Întreg procedeul durează maxim 10 minute și este destul de simplu de dus la capăt fără informații suplimentare.

Ce mai trebuie să știi despre serviciul reîncărcare programată oferit de portalul re-incaracre.ro

  • Serviciul este disponibil de luni până duminică în intervalul orar 08 – 24, astfel încât să acopere inclusiv nevoile companiilor care lucrează și în weekend, nu doar de luni până vineri.
  • Timpul de reacție de la plasarea comenzii este de maxim 10 minute, așa că putem discuta despre un interval de timp care poate fi considerat „la urgență”. În maxim 10 minute cartelele din tabel vor fi reîncărcate.
  • Asistență la plasarea comenzilor, un serviciu destul de util pentru companiile „începătoare” în sfera PrePay. Cei de la re-incarcare.ro sunt dispuși să ajute pe oricine în plasarea comenzilor.
  • Nu se percep taxe sau comisioane pentru reîncărcări. Prețurile pentru încărcările electronice comercializate sunt aceleași ca la orice punct de lucru al operatorilor Vodafone, Telekom sau Orange.
  • Serviciul de reîncărcare programată este unul absolut gratuit. Nu este pe bază de abonament, nu este unul taxabil. Așa cum nici la valoarea de reîncărcare nu se percep comisioane nici la utilizarea serviciului nu se percep.
De interes:  Situație gravă, în Timiș. Pagube serioase în agricultură, produse de fenomene meteo extreme

Așadar, după cum putem vedea, avem de-a face cu un serviciu GRATUIT oferit companiilor care au luat decizia de a renunța la abonamentele business și de a migra în zona cartelelor PrePay. În linii mari nu există niciun inconvenient pentru o companie să nu utilizeze serviciu de reîncercare programată dacă utilizează cartele PrePay. Procedeul de reîncărcare după cum se poate vedea este unul destul de simplu de înțeles, simplu de pus în practică și chiar dacă există nelămuriri, personalul portalului re-incarcare.ro oferă toată asistența necesară în plasarea comenzilor.

Cam așa arată în linii mari evoluția, este normal și firesc într-o perioadă de austeritate companiile să încerce să reducă costurile și să renunțe la anumite servicii de care nu au neapărată nevoie, cum ar fi abonamentele business. O reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom este mult mai ieftină decât un abonament business.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.