Pariurile la cazinouri de care ar trebui să te ferești

Mulți oameni adoră pariurile, dar nu toți sunt conștienți de anumite riscuri care vin la pachet cu acestea. Da, există anumite pariuri de care ar fi mai bine să te ferești, așa cum există și numeroase oportunități de care ar trebui să te bucuri, precum este cazul când întâlnești bonusuri casino. Nu există un singur motiv pentru care anumite pariuri nu se dovedesc a fi avantajoase, prin urmare va trebui să despicăm firul în 4 și  să analizăm fiecare dintre următoarele pariuri în parte. În acest fel vei putea trece informația prin filtrul personal și să iei deciziile în funcție de experiența pe care o cauți.

Asigurare la cota egală

Unele jocuri de noroc și pariuri sportive îți pun la dispoziție oportunitatea de a paria pe asigurarea la cota egală. Ea se rezumă la parierea unei sume de bani pentru a acoperi o anumită situație sau rezultat. În cazul unui câștig vei primi înapoi o sumă echivalentă cu suma pariată. Practic, câștigul este egal cu suma pariată. Acest pariu nu este încurajat în comunitatea de pariori și jucători deoarece nu oferă șanse reale pentru a genera profit. Pariorul este limitat la un raport risc – recompensă scăzut, deoarece câștigurile sunt limitate la suma pariată inițial. În plus, când iei în calcul și existența unei marje de profit pentru cazinou sau casa de pariuri, vei observa că o parte din banii tăi sunt luați sub forma comisioanelor sau a marginii lor de profit.

De interes:  Buruiana se-nalţă tot mai mult în jurul punctului vamal de la Moldova Nouă! Guvernului Dăncilă i s-a uscat cerneala în stilou

Pariurile pe Keno

Pariurile pe Keno se axează pe selectarea unui set de numere dintr-o serie mare de numere. Pe urmă se așteaptă rezultatele extragerilor pentru a vedea câte dintre numere sunt extrase și cât se poate câștiga în funcție de numărul de numere corecte. Jocul este bazat pe noroc, ceea ce înseamnă că probabilitatea de a potrivi toate numerele selectate este foarte mică. Câștigurile semnificative sunt greu de obținut, mai ales dacă luăm în calcul și cotele dezavantajoase, care limitează jucătorii. Nici gestionarea bugetului nu este ușor de realizat, având în vedere că posibilitatea câștigurilor variază în funcție de cantitatea de numere care pot fi selectate și suma pariată. Totuși, există jucători care preferă jocurile bazate strict pe noroc, deoarece îi ajută să se relaxeze și să renunțe la dorința de a deține controlul asupra situației. Dacă te identifici cu această frază, poate că pariurile pe Keno nu sunt o opțiune chiar atât de rea.

Mașini de slot non progresive

Mașinile de slot non progresive sunt acele sloturi în care valoarea premiilor sau a câștigurilor nu crește pe măsură ce jucătorii pariază. Astfel că unii jucători le evită deoarece premiile nu au potențialul de a fi la fel de mari ca cele oferite de mașinile progresive. De asemenea, acestea pot prezenta  o gamă limitată de caracteristici și bonusuri. Știm cu toții că în ziua de azi oamenii caută să fie stimulați la fiecare pas, prin urmare absența caracteristicilor și funcțiilor speciale reduce din atractivitate și generează mai puțin entuziasm. Prezența premiilor și jackpoturilor constante reduce chiar și din adrenalină. Deoarece nivelul de anticipare este redus, jucătorul ajunge să își formeze rapid o idee asupra potențialului câștigat, ceea ce distruge farmecul experienței. Cu toate acestea, există și jucători care preferă ca dinamica jocului să fie mai ușor de anticipat. În acest fel ei nu simt că situația scapă de sub control sau că se expun unor riscuri mult prea mari.

De interes:  Bolvașnița a scăpat de zona roșie! Intră in schimb alte trei localități din Caraș-Severin!

Pariurile pe echipa ta preferată

Sună ciudat să îți recomandăm să eviți pariurile pe echipa ta preferată, având în vedere că este echipa pe care o cunoști cel mai bine, nu-i așa? Să știi că subiectivitatea te poate afecta foarte mult, mai ales când este vorba de pariuri. Există șanse să nu estimezi prea bine probabilitatea reală de câștig deoarece, în ochii tăi, echipa ta este cea mai bună, indiferent de context. Cu atât mai mult, deciziile bazate pe emoții te pot conduce spre o cale plină de dezamăgiri. Cu cât ești mai atras de o echipă pe care ai pariat, cu atât mai mare va fi impactul emoțional dacă se întâmplă ca echipa să piardă. Este important de menționat și faptul că, pentru pariorii începători, pariurile pe echipa preferată pot reprezenta o metodă bună pentru a se iniția în această activitate, având în vedere că sunt șanse mai mari ca ei să dețină mai multe informații despre echipele de care sunt cu adevărat interesați. Nu uita sa joci responsabil!

De interes:  Suferi de halitoza? Iata ce trebuie sa stii despre aceasta problema de sanatate orala!

Concluzie

Există pariuri care se merită a fi complet evitate, însă și pariuri care pot fi plasate cu un grad mai ridicat de atenție. În funcție de abordarea personală și nivelul de auto-cunoaștere, va trebui să analizezi bine situația, să o cântărești și să iei decizia cea mai avantajoasă. Acest lucru nu este atât de greu de realizat pe cât pare, iar în timp, pe măsură ce strângi experiență, va fi mult mai ușor de gestionat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.