Magazinul online Startdecor, prin vocea CEO-ului sau dl. Adrian Moga, anunta lansarea propriului marketplace la finele anului 2019.

“Dupa o experienta de 4 ani in mediul online pe piata locala de produse home&deco, am decis ca odata cu noi, sa dam posibilitatea si altor antreprenori sa isi creasca afacerea prin intermediul marketplace-ului.

In cadrul sau, dorim cooptarea unor produse deja consacrate in magazinul nostru si aici ma refer la covoare, traverse, tapet sau obiecte sanitare, dar tot odata cautam si extinderea catre categorii ne-listate in momentul de fata si aici ma refer la obiectele de decor exterior unde suntem interesati in special de produsele pentru amenajarea gradinii. In acelasi timp, lasam usa deschisa oricarui antreprenor care comercializeaza articole din segmentul nostru, inclusiv cele hand made.”

Dupa 4 ani de la infiintare, magazinul Startdecor insumeaza peste 10000 de comenzi online, iar acum cauta dezvoltarea sa printr-o noua varianta de business si anume piata unde fiecare companie din domeniul decoratiunilor poate sa vanda, tradusa prin marketplace.

Odata cu trecerea la acest tip de afacere, magazinul Startdecor devine o interfata intre comerciantii parteneri si clientul final.

“Modelul de afacere aduce foarte multe beneficii firmelor care decid sa ne insoteasca spre drumul succesului. Inregistrarea ca si partener, se face in cativa pasi simpli, iar pentru introducerea produselor, echipa noastra de suport ii va indruma pas cu pas. Grila de comisionare este foarte avantajoasa in functie de categoria solicitata si cel mai important este accesul la un trafic de peste 1000 de utilizatori zilnici. E ca si cum 1000 de persoane intra in fiecare zi in magazinul tau, asteptand sa ii servesti cu produse noi si promotii atragatoare.

Ajutam antreprenorii sa ajunga la clientul final fara a se mai lovi de problema cunostiintelor de marketing, a bugetelor alocate, sau a altor impedimente.” a completat Adrian Moga.

 

De interes:  10 lucruri pe care poate nu le știai despre Jack Daniel's

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.