La două săptămâni de la cădere Guvernului în urma moțiunii de cenzură depusă de opoziție, România tot nu are un nou Executiv. Deputatul PSD de Timiș Bianca Gavriliță critică faptul că PNL nu avea o listă clară de miniștri, negociată cu celelalte partide, care să fie instalați rapid la conducerea țării.

Întrebată de presă dacă va vota noul Guvern cu numele vehiculate în presă, Gavriliță spune că deocamdată nu are ce să voteze. „Țin să întreb, care Guvern? Până acum, nu am numele unui ministru. În nume personal, dincolo de linia partidului, nu pot să vă spun o părere, pentru că nu am despre ce. Când te-ai hotărât să dai jos un Guvern, cu plusuri și minusuri, care a performat în anumite domenii, cred că trebuie să fii responsabil, trebuie să ai un plan să mergi mai departe. Mă așteptam să aibă un alt guvern pregătit. PSD nu trebuie să asigure cvorumul și nici să instaleze un nou guvern”, a precizat Gavriliță, care spune că situația de stat fără Guvern dăunează profund țării.

De interes:  Frumusețea sălbatică a Domanului, umbrită de cocalari! Trist!

Deputatul a mai precizat că PSD va vota un nou Executiv și nu de teamă ca, la două variante respinse, să se ajungă la alegeri anticipate. „Personal, nu cred că se va ajunge la alegeri anticipate. E destul de greu”, a punctat parlamentarul PSD, care și-ar pierde și ea însăși mandatul din Camera Deputaților dacă se ajunge la așa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.