Weekend sportiv la Reșița! Derbi în Valea Domanului, concurs de înot masters în Govândari

Pe lângă marele derbi programat duminică, în Valea Domanului, Reșița va fi gazda Memorialului „Ioan Schuster”, competiție cu tradiție la care s-au înscris peste 80 de înotători din 4 țări.

CSM Reșița întâlnește duminică, de la ora 12.30, „Bătrâna Doamnă” din fotbalul românesc. UTA Arad, ocupanta poziției a treia în clasamentul Ligii 2, vine să lupte cu rosso-nerii de pe 15.

Nu doar în Valea Domanului va fi agitație, ci și la bazinul olimpic, acolo unde „lupta” începe chiar de mâine. Memorialul „Ioan Schuster”, concursul de înot masters, ajunge weekendul acesta la cea de-a noua ediție. Competiţia este organizată de „Clubul sportiv de înot Reşiţa 07”, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Reşiţa, iar pentru start s-au înscris deja 85 de înotători din patru ţări.

„Prin „Memorialul Ioan Schuster” se doreşte păstrarea vie a amintirii celui care a fost profesor Ioan Schuster sau Hanzi-baci, aşa cum îi spuneau prietenii, precum şi a antrenorului care a făcut ca Reşiţa să devină cel mai important centru al înotului românesc”, transmit organizatorii.

De interes:  O clădire este demolată în Timișoara după 3 ani de „chin”, în prezența primarului Robu

Programul de desfăşurare a competiţiei este următorul:

  • Sâmbătă, 26 octombrie, cu începere la ora 14.00;
  • Duminică, 27 octombrie, cu începere la ora 9.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.