O nuntă este un eveniment fericit în orice familie. Cu siguranță cei care stabilesc dată nunții intră într-un “joc” din care nu mai pot ieși decât în momentul în care atât ceremonia, cât și petrecerea de nuntă și cea de potroace se termină. Cu alte cuvinte, mirii sunt nevoiți să facă unele alegeri care se vor dovedi foarte importante pentru reușita petrecerii lor.

Așadar, tinerii însurăței, dar și cei trecuți de prima tinerețe care doresc să își unească destinele sunt invitați să închirieze un salon de nuntă Ploiești la Seva Events îndată ce au stabilit dată nunții, pentru a se asigura că pot face petrecerea de nuntă în acea locație superbă și că nu o închiriază altcineva înainte.

Pe baza căror criterii aleg mirii restaurantul unde se va desfășura petrecerea de nuntă?

Dacă alegerea Bisericii unde va avea loc cununia religioasă și alegerea Stării Civile de multe ori nici nu depind de preferințele mirilor, restaurantul este una din primele opțiuni pe care le au la dispoziție în acest scop. Restaurantul pentru nuntă se va alege, în primul rând, în funcție de cât de aproape este de localitatea unde va avea loc fericitul eveniment.

De interes:  Interviu cu Sebastian Purec!

Dacă nunta are loc în Ploiești, Mizil sau Buzău, cu invitați din aceste localități, sau din localitățile vecine, mirii pot lua în calcul închirierea unui salon al restaurantului Seva.

Alegerea restaurantului unde va avea loc petrecerea de nuntă mai depinde și de numărul de invitați. Cu cât numărul invitaților este mai mare, iar mirii cheamă rude, prieteni, colegi de muncă, colegi de facultate, vecini, cu atât specialiștii îi sfătuiesc să opteze pentru salonul mare al restaurantului Seva. Dacă în schimb petrecerea de nuntă este mai restrânsă, cu doar câțiva invitați, este necesară închirierea salonului mic al restaurantului Seva.

Indiferent de alegerea pe care o fac în ceea ce privește mărimea salonului, clienții Seva trebuie să închirieze din timp restaurantul, deoarece cererea este foarte mare, fiind un local foarte căutat pentru nunți, botezuri, aniversări sau petreceri corporate. Pe lângă faptul că saloanele pot fi amenajate după bunul plac al mirilor, locația de nuntă din apropierea Ploieștiului oferă un peisaj de vis, grație geamurilor generoase și amplasării în orașul Mizil.

De interes:  Cum purtam un colier argint

Importanța meniului de nuntă în alegerea restaurantului

Un alt criteriu pe baza căruia mirii aleg salonul potrivit pentru petrecerea de nuntă este meniul. În general, mirii preferă un meniu tradițional, care include un aperitiv rece, sarmale cu mămăligă și ardei iute, friptură cu garnitură și peste cu legume, dar sunt și persoane mai pretențioase care caută un meniu mai special.

Indiferent de preferințele și de exigențele mirilor, restaurantul Seva le oferă acestora posibilitatea de a alege un meniu traditioanl sau un meniu modern, care să includă preparate din bucătăria internațională care să surprindă invitații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.