Caramida aparenta a devenit unul important element de decor, atat pentru exterior, cat si pentru interior. Cladirile cu pereti imbracati in caramida aparenta, livingurile industriale, nordice sau clasice, baile, dormitoarele si bucatariile in care un perete este realizat din astfel de caramida, toate au un farmec aparte.

Data fiind cererea din ce in ce mai mare pentru caramida aparenta, numarul producatorilor a crescut simtitor, ceea ce face ca optiunile estetice sa fie extrem de variate. Cei de la Techstone au dus totul la un alt nivel, insa. Acestia au luat caramida aparenta si au transformat-o dintr-un simplu element de decor intr-un element termoizolant, foarte usor de montat si foarte rezistent in fata diverselor solicitari.

Ce este caramida aparenta de la Techstone?

Este o placa de polistiren de inalta densitate, cu grosime de 10 cm, identica cu placile de polistiren utilizate in mod normal pentru izolarea cladirilor, care este tratata intr-un mod special, in asa fel incat sa aiba proprietati excelente.
Aceasta este injectata cu o rasina poliesterica armata cu praf de marmura, in asa fel incat sa capete o rezistenta foarte mare. Injectarea se face direct din fabrica, iar estetica este data tot din fabrica, in functie de dorintele clientilor. Rezulta un produs cu o multime de avantaje:

  • Un cost foarte atractiv. Combinand partea de eficienta termica cu cea de estetica, inginerii Techstone au obtinut un produs complex, care economiseste mii de euro pentru fiecare casa termoizolata;
  • O izolare termica excelenta;
  • O estetica foarte placuta, care se incadreaza perfect in orice tip de amenajare urbana;
  • O instalare usoara. Spre deosebire de sistemele clasice, caramida aparenta de la Techstone se instaleaza foarte rapid.
De interes:  Peste 311.000 de apeluri abuzive la 112. Campionul "glumeţilor" a sunat de 9544 de ori fără motiv!

Care sunt cele mai atractive produse oferite de producator?

  1. Techstone Lucas. Este un produs atractiv, ce poate fi personalizat in functie de destinatia sa ( pentru interior este realizat pe o placa de polistiren mai subtire, iar pentru exterior pe una mai groasa). Aspectul este ideal pentru o amenajare exterioara in stil britanic sau pentru un interior industrial.
  2. Techstone Old Decor. Este o solutie clasica de amenajare, folosita cel mai adesea pentru placarile exterioare ale imobilelor. Protejeaza foarte bine peretele si izoleaza excelent din punct de vedere termic.
  3. Techstone Muster. Este o caramida aparenta antichizata, folosita pentru fatade. prezinta o combinatie atractiva de alb si nuante rosiatice, fiind perfecta pentru casele din zone insorite.

Toate variantele de caramida aparenta de la Tecstone protejeaza peretele, previn transferul termic si duc la economii financiare substantiale, imbunatatind foarte mult eficienta termica din interiorul cladirilor. Pe langa aceste 3 variante, exista alte cateva zeci de optiuni si se poate opta chiar si pentru solutii personalizate.

De interes:  Răzvan Cuc a inspectat, din nou, drumurile din Caraş-Severin. Primul obiectiv finalizat: DN 57 A

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.