„Mulți oameni de la butoane ar trebui să se teamă, unii poate chiar ar trebui să-și facă bagajele și să fugă”. Declarația îi aparține lui Bogdan Muzgoci, unul dintre realizatorii interviului-maraton cu procurorul Mircea Negulescu, zis și „Portocală”, care va fi difuzat în PREMIERĂ, în această seară, de la ora 18:00, la Realitatea PLUS.

„În primă fază, mă așteptam să gasesc un om care zbiară, care amenință și care spune că vrea să „paradească o țară întreagă”. Și l-am găsit”, a spus Bogdan Muzgoci, precizând că procurorul Negulescu a încercat pe parcursul interviului care a durat 14 ore „să schimbe firul discuției și chiar să facă pe victima”. 

Cu toate astea, acesta nu a putut evita răspunsurile la întrebările jurnaliștilor, nici măcar a celor mai puțin comode. Au existat chiar și momente de furie, povestește Muzgoci, dar și momente când gesturile au spus mai mult decât cvintele rostite de controversatul procuror: „O să vedeți un procuror „Portocală” pe care nu l-ați mai văzut. (…) De data asta el a fost pus în fața acelei lumini deloc confortabile, de intimidare am putea spune, pe care o folosesc anchetatorii în procesul de anchetă. (…) Iulian Leca (celălalt jurnalist Realitatea PLUS care a realizat interviul -n.r.) a insistat pe anumite puncte”.

De interes:  Taberele din PNL înaintea congresului - Peste 2.800 de voturi în favoarea actualului președinte Ludovic Orban

Mai mult decât atât, Bogdan Muzgoci promite că în ediția explozivă din această seară vor fi făcute  „dezvăluiri incredibile despre unul dintre personajele cheie din politică, o persoană care face și desface alianțe după bunul plac și pentru propriul interes. Un personaj care, de-a lungul timpului, a iritat întreaga clasă politică din România, dar și pe români care, bineînțeles, l-au și taxat într-un anumit moment. O să vedeți de ce. O să vedeți și ce ascunde și cât de mare e banul furat din bugetul statului pentru că acolo este, de fapt, marea problemă. Ce știu și ce vor să arate unii procurori este doar o mică parte din ce s-a furat. S-a furat și se fură în continuare pe bandă rulantă. Un interviu fără mănuși”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.