Betonul are o multime de avantaje importante, acesta fiind unul dintre cele mai intalnite materiale de constructii din lume. El are o multime de intrebuintari, fiind alegerea cea mai buna pentru avantajele pe care le ofera. Acesta este folosit in fundatii, pavaje, structuri arhitectonice, drumuri, poduri, pereti cu blocuri, pasaje superioare, profitand de natura diversificata a componentelor, precum si de dozarea lor. Betoanele au asadar o multime de caracteristici importante, ele fiind alegerea cea mai buna pentru orice proiect.

De ce betonul este o alegere buna?

Betonul isi poate pastra calitatea foarte bine doar atunci cand este transportat in cele mai bune conditii. Este important sa se impedice segregarea betonului pentru ca acesta sa-si pastreze lucrabilitatea. Trebuie efectuate constant si teste de laborator pentru a se verifica daca materialele componente ale betonului sunt de calitate. Acesta este motivul pentru care firmele cu experienta sunt cea mai buna solutie din acest punct de vedere.

Betonul va ofera posbilitatea de a economisi, acest material fiind atat ieftin, cat si usor de folosit. El este perfect pentru a realiza o structura etajata, varianta de beton armat costand de doua ori mai putin fata de varianta cu structura metalica. Betonul mai ofera si o versatilitate sporita, acesta punandu-va la dispozitie o varietate extrem de mare de forme, dar si de dimensiuni. De asemenea, betonul se preteaza foarte bine la realizarea elementelor de suprafata, dar si la elementele masive si anume la fundatii.

Folosind betonul, se pot realiza forme avantajoase din punct de vedere structural, dar si arhitectural. Betonul mai are si avantajul accesibilitatii, principalele sale materiale componente fiind cimentul, pietrisul, dar si nisipul. Acesta are o rezistenta la foc foarte buna, constructia ramanand in picioare suficient timp pana are loc evacuarea sa, in caz de incendiu. In ceea ce priveste intretinerea bertonului, aceasta este una care nu presupune un efort mare. Structurile din beton necesita cheltuieli mici, mai ales daca este sa le comparam cu cele metalice. Acesta este motivul pentru care este important sa apelati la o firma specializata, ea oferindu-va un serviciu de o calitate cat mai buna, aceasta fiind si solutia pe care o puteti avea in vedere in orice moment.

 

De interes:  „Lucrările sunt de amploare și de foarte bună calitate!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.