Care este cea mai buna masinuta electrica pentru cel mic?

Daca doriti sa achizitionati copilului o masinuta electrica, atunci trebuie sa cunoasteti cateva lucruri despre aceasta, astfel incat sa fiti siguri de faptul ca luati decizia cea mai buna cu privire la alegerea unei astfel de masinute. Masinutele electrice sunt apreciate mult de copii, acestea devenind niste jucarii mult ravnite de catre acestia.

O masinuta electrica ideala iese in evidenta prin siguranta pe care o ofera. Acesta trebuie sa fie primul lucru dupa care va ghidati atunci cand alegeti o astfel de masinuta. Ea trebuie sa fie cat mai sigura din toate punctele de vedere. Trebuie sa va asigurati ca nu exista margini ascutite sau colturi neprotejate, pentru ca sa nu apara accidentarile. Majoritatea masinutelor pentru copii sunt limitate la o viteza de aproximativ 10 km pe ora. Centurile de siguranta sunt obligatorii, dar nu neaparat pentru siguranta celor mici, ci pentru a-i invata pe acestia ca trebuie sa-si puna centura atunci cand se afla la volan.

Va mai intereseaza si alegerea masinii in functie de varsta celui mic. Copiii de 2 ani sunt mult mai expusi la cazaturi fata de ceilalti, de aceea in acest caz siguranta este cea mai importanta. Pornirea masinutei se face prin apasarea unui singur buton la masinutele pentru aceasta categorie de varsta. Parintii pot prelua controlul total asupra vehiculului. Aceasta categorie de masinute este conceputa pentru a fi folosita pe un teren perfect plan.

Masinutele pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 5 ani au o viteza mai mare, aspectul masinutelor de acest fel fiind unul mai bine conturat, iar constructia lor fiind mai solida. Aceste modele mai includ si optiuni suplimentare atractive, cum sunt butoanele cu diverse functii sonore. Ele mai au si functia de redare de muzica, cele mai multe piese fiind echipate cu acumulatori de 6V.

Copiii de 5-8 ani se vor bucura de masinute cu un design mai realist, acesta fiind asemanator unor branduri mai cunoscute. Motoarele au acumulatori de 12 sau 24 V. Ele sunt echipate cu cutii de viteze, precum si cu optiunea de deplasare in marsarier.

Va mai doriti si ca autonomia masinutei sa fie una mai mare, de aceea o varianta de minim 30 de minute autonomie este optiunea cea mai buna pentru voi. In acest fel, copilul va fi multumit de ceea ce poate masinuta sa. De asemenea, designul masinutei va fi si el ales in functie de preferintele celui mic. Copiii cu varste mai mici apreciaza culorile foarte vii, pe de alta parte insa, copiii de varste mai mari apreciaza mai mult marcile de lux sau masinutele de tip ATV electric copil.

 

De interes:  Cum te ajută un motocultor Rotakt în grădină

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.