Cumpărarea unui nou frigider poate provoca un vârtej de emoții. Sunteți entuziasmat de îmbunătățirea spațiului din bucătăria dvs. dar sunteți neliniștit de orele de cercetare necesare pentru a găsi produsul potrivit. Sunteți încântat să vă modernizați frigiderul învechit, dar sunteți confuz în legătură cu numeroasele mărci și opțiuni de stil.

 

La suprafață, toate frigiderele par să facă același lucru: să vă păstreze alimentele la rece. Cu toate acestea, frigiderele din zilele noastre oferă mult mai mult decât un simplu loc pentru a vă depozita alimentele.

 

Sunteți gata să vă găsiți noul frigider? Acest articol explorează caracteristicile cheie de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați un frigider nou și analizează doua modele de top de la mărci de electrocasnice de top: LG și Bosch.

LG

Atunci când aveți nevoie de un aparat cu un aspect atrăgător, inovații interesante, caracteristici de economisire a spațiului și eficiență energetică, puteți alege un frigider LG.

De interes:  Cum să alegi un aparat de sudura MIG MAG potrivit nevoilor tale

 

Cu mult spațiu, funcții inteligente și un stil atrăgător, frigiderele LG au cele mai recente caracteristici și sunt disponibile într-o varietate de stiluri. Frigiderul InstaView Door-in-Door include un panou elegant, din sticlă colorată, care se iluminează cu doar două bătăi rapide – permițându-vă să vedeți ce se află în interior fără a deschide ușa sau a da drumul la frig. Acest lucru ajută la reducerea pierderilor de aer rece cu până la 47%.

 

Frigiderele side-by-side dispun de cea mai recentă tehnologie de răcire LG, opțiuni de depozitare convenabile și un stil care să pună în valoare orice spațiu de bucătărie. Frigiderele cu congelator superior se mândresc cu funcții avansate de prospețime și un stil elegant de sus până jos. Frigiderele cu congelator de jos păstrează aparatul la nivelul ochilor, astfel încât tot ceea ce aveți nevoie să fie exact acolo unde doriți.

 

Un frigider LG este ca și cum ați avea un asistent personal în bucătărie. Puteți alege din mai multe tipuri de frigidere inovatoare și veți beneficia de cele mai noi caracteristici, cum ar fi tehnologia exclusivă Linear Compressor, care oferă o funcționare fiabilă și asigură o răcire optimă.

De interes:  Statul comunist român, un stat CRIMINAL! Noi schelete umane descoperite la Caransebeș

Bosch

De la dimensiune și culoare până la capacitate și prospețime, sunt multe lucruri care intră în componența unui frigider Bosch de calitate. Poate fi dificil să le restrângeți, dar un frigider Bosch este aici pentru a vă ajuta să găsiți un model care să se potrivească nevoilor dumneavoastră, astfel încât să puteți împărtăși și savura toate momentele cele mai prețioase ale vieții. Frigider Bosch gasiti online pe Emag.

 

Cumpărăturile de alimente sunt o nimica toată atunci când vă puteți baza pe un frigider Bosch, pentru a vă păstra alimentele la rece. Noul sistem Farm Fresh cu patru tehnologii inovatoare de prospețime este conceput să lucreze împreună pentru a vă păstra ingredientele proaspete, astfel încât să risipiți mai puțină mâncare.

 

Multe modele încorporabile de frigider Bosch sunt disponibile în variante cu ușă franceză, side-by-side, congelator inferior și panouri personalizate – fiecare dintre ele oferind iluminare cu LED, evaporatoare duble și certificare Energy Star. Pentru cel mai mare confort, aplicația Home Connect vă permite să monitorizați de la distanță temperatura, iluminarea și multe altele ale frigiderului dvs. de pe un smartphone sau o tabletă, oriunde v-ați afla.

De interes:  Care este cea mai buna apa de gura si cum sa o alegem?

Există o mulțime de frigidere de dimensiuni mari disponibile, dar dacă locuiți într-un apartament mai puțin spațios sau dacă sunteți proaspăt căsătoriți și doriți să vă reduceți dimensiunile, cumpărați aparate de refrigerare mai mici, cu o lățime de 60 cm, care oferă o senzație premium fără a face rabat de la calitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.