Best Friends sau Fuck Friends? – BANAT

best-friends-sau-fuck-friends

Nu am înțeles niciodata prietenia cu beneficii. Prietenia fara obligații si fara angajament. De niciun fel. Decat acela de a te intâlni la ora X cu persoana Y pentru a face sex nebun si a mai bifa un moment Z in Viata ta. Ce inseamna prietenia cu beneficii? O mare pierdere de timp. De ambele tabere. O pierdere de timp a celor care se angajează sa primească mai mult decat pot oferi. Contrar unei relatii autentice de iubire.

Prietenia cu beneficii este prietenia oamenilor care nu isi asuma responsabilități dar care așteaptă de la celalalt o minune in Viata lor. Sa te dezbraci la „comanda” in fata cuiva doar pentru ca hormonii tau nu au rezistat de la lucru si pana acasă poate fi eliberator si relaxant. Pe termen scurt si doar asa. Însă pe termen lung nu poate decat sa dăuneze. Mai mult sau mai putin pentru unul din protagoniști.

O prietenie cu beneficii te scapă de „căutat” si te protejează de o posibila dezamagire. Atunci cand semnezi acest contract simbolic cu celalalt, semnezi doar pentru savurarea trupului, nu si a inimii. Nu mai contează cum, cand, cu cine si cu cati se mai întâlnește cealaltă persoana. Atâta timp cât fiecare isi respecta partea contractuala si este satisfăcut. Este o negociere relaționala a oamenilor cu stima de sine scăzută si care nu doresc, cel putin la nivel constient, sa se angajeze intr-o relatie autentica.

De interes:  Trei tineri răniți, după ce un șofer s-a urcat băut la volan

Sa fii prieten cu beneficii e ca si cum ti-ai vinde trupul gratis. Iar atunci cand vinzi gratis ceva atât de scump, nu te aștepta ca ceilalți sa te înțeleagă si sa te respecte. Atâta timp cât tu nu faci lucrul acesta. O prietenie cu beneficii are un singur beneficiu. Si anume acela de a-ti descoperi sexualitatea, mai mult sau mai putin (atunci cand aceasta nu este limitată de celalalt) si de a ridica nivelul încrederii in sine. Însă, repet, doar pe termen scurt. Pe termen lung nu esti decat un pion care nu a învățat nimic in tot acest joc pe tabla de șah a vieții. Intr-o prietenie cu beneficii nu inveti cum sa iubesti. Nu ai cum, din moment ce nu o faci. Nu inveti nici cum sa te porți cu celalalt si nici sa te cunosti. Nu inveti sa il cunosti nici măcar pe celalalt. Însă înveți sa oferi si sa primesti … Condiționat!

De interes:  Încă o victimă a exploziei din Crevedia. O femeie cu peste 90% arsuri pe corp a murit

In prietenia cu beneficii nu vei putea niciodata admira inima celuilalt. Poate nici mintea. Toate acestea ajung pe ultimul loc. Sau poate nici acolo. Cel mult vei admira silueta de invidiat a celuilalt si picăturile de parfum presărate usor pe trup. Este prietenia oamenilor ce au separat mintea si inima de trup si nu au găsit inca un mod de a le uni. Este o „afacere” profitabila a trupului si a plăcerilor pe termen scurt dar un faliment al sufletului pe termen lung.

De la Best Friends la Fuck Friends nu este decat un pas. Un pas atât de usor.

Însă de la Best Friends la Best Lovers este un adevarat maraton. Lung si sinuos. Dar un maraton la care se merita sa te înscrii!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.