Sound fresh cu un videoclip hot, plin de branduri high-end, decoruri luxoase și femei frumoase. Ruby – „Costa” | Official Video)

„Costa”, cel mai nou single lansat de Ruby, îmbină un sound fresh cu un videoclip hot, plin de branduri high-end, decoruri luxoase și femei frumoase.

Piesa este produsă în studiourile Midiots. Muzica și versurile sunt rezultatul colaborării dintre Shift, Enri Demi, Adelina Stanga, Horace și Max Kissaru. Videoclipul, regizat de Kobzzon, a fost filmat în Chișinău, într-un studio construit chiar pentru acest proiect.

„Am filmat videoclipul in Chișinău, într-un studio creat special pentru noi și pentru clipul «Costa». După cum puteți vedea și în clip, sunt alături de multe moldovence tare frumoase. Prin acest clip am vrut să evidențiez faptul că totul în viața are un preț, pe care trebuie să îl plătești, mai devreme sau mai târziu, iar de lucrul acesta m-am convins de una singură. Filmările au fost cu peripeții, spre exemplu faptul că mi-am pierdut telefonul ”, declară artista.

De interes:  De ce să alegi Bisara Imobiliare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.