Daca da, atunci suntem siguri ca ai inceput deja vanatoarea de oferte! Botezul este un eveniment foarte important atat in viata copilului, cat si al parintilor. Tocmai de aceea, este bine ca toate detaliile sa fie bine puse la punct!

In organizarea acestui eveniment iti sare, deobicei, in ajutor restaurantul ales pentru petrecerea de botez. In capitala, concurenta este acerba, asa ca ofertele variaza in functie de local.

oferta botez bucuresti

In etapa cautarii restaurantelor, acestea sunt obligate sa iti puna la dispozitie o oferta botez bucuresti care va putea fi apoi modificata in functie de propriile cerinte. Crearea unei astfel de oferte este foarte utila, usurandu-ti munca prin punerea la dispozitie a mai multor servicii in aceeasi oferta.

Acest articol este menit sa sara in ajutorul celor care se afla in cautarea unei oferte de botez, oferind cateva informatii utile. 

Ce contine o oferta botez bucuresti?

O prima intalnire cu cei de la restaurantul unde va avea loc evenimentul este suficienta pentru a intra in posesia unei oferte. De obicei, o oferta de botezinclude costul inchirierii salii, variantele de meniu, serviciile incluse si cateva pachete optionale care il vor face pe client sa decida daca doreste sa apeleze la contactele sugerate de restaurant sau va veni cu optiuni personale.

De interes:  Cele mai bune 4 cocktailuri făcute cu siropuri naturale

Prin pachete optionale, ne referim la tot ceea ce tine de servicii de entertainment si catering: DJ, formatie, fotograf, cameraman, candy bar, photo corner, dansatori, ursitoare sau animatori petreceri copii. Tocmai de aceea, este important ca restaurantului sa i se aduca la cunostinta ideile tale, pentru a fi sigur ca se pot pune in aplicare! Multe restaurante sunt extrem de pretentioase cu privire la ofertele care nu se afla in aria recomandarilor lor.

In ceea ce priveste desertul , unele restaurante pun la dispozitia doritorilor torturi de botez personalizate si, chiar, candy bar-uri. Totusi, nu toate localurile pot sari in ajutorul tau in acest mod, de cele mai multe ori fiind nevoit sa apelezi la o cofetarie. In general, este indicat sa colaborati cu cofetarii care va pot oferi certificat de calitate, cu atat mai mult cu cat, de obicei, la botez sunt prezenti foarte multi copii. 

Tipuri de oferte de botez

O oferta botez din Bucuresti se stabileste pe baza numarului de invitati si a numarului orelor de lucru. De asemenea, pretul botezului difera si in functie de ziua de desfasurare a evenimentului, cele care au loc duminica fiind mai ieftine. Este indicat ca dupa stabilirea ofertei, sa comunicati celor de la restaurant un numar aproximativ de persoane pentru a putea estima costurile si promotiile aferente.

De interes:  „M-a rugat să trimit lista la București. Din 15 probleme, și una dacă se realizează, tot e bine!” [FOTO+VIDEO]

Deoarece, de cele mai multe ori, restaurantul nu iti poate oferi toate serviciile necesare unui astfel de eveniment, firmele specializate in entertainment si catering iti pun la dispozitie oferte de botez care iti vor fi de ajutor! Desi, cu totii suntem in cautarea celor mai bune preturi, sfatul nostru este sa nu faceti rabat de la calitate!

Daca inca nu ai gasit oferta botez bucuresti potrivita nevoilor tale, echipa NoName Events iti pune la dispozitie oferte variate si extrem de accesibile.

Pentru mai multe detalii te asteptam pe https://nonameevents.ro/meniuri-si-servicii/meniu-botez-bucuresti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.