Banatul are canotori de aur! Doi timișeni, în top la Europeanul de tineret

Județul Timiș produce în continuare canotori cu rezultate de top la nivel mondial și european. Dacă Marian Enache e deja calificat la Jocurile Olimpice și Cristian Pîrghie face parte și el din lotul național de seniori, și tinerii vin tare din urmă! Alexandru Danciu și Andreea Popa au cucerit aurul la Campionatul European U23.

Alexandru-Laurențiu Danciu este născut în Petroșani, dar este legitimat la CSM Timișoara. A concurat la European la patru rame fără cârmaci, alături de Alexandru Chioşeaua, Alexandru Matinca, Ciprian Huc și Adrian Munteanu. România a câștigat medalia de aur cu timpul de 6min21sec29/100, în fața bărcilor din Belarus (6min23sec58/100) şi Elveţia (6min27sec53/100).

Andreea Popa, sportivă inițiată în canotaj pe apele Begăi, a concurat la patru rame plus cârmaci, alături de Ioana-Irina Acsinte, Dumitriţa Juncănariu, Georgiana-Simona Tătaru și Victoria-Ştefania Petreanu. Româncele au cucerit titlul european după ce au avut în finală timpul de 7min03sec14/100, și au fost urmate de Belarus (7min07sec08/100) şi de Rusia (7min12sec85/100).

De interes:  Vrei să fii în cele mai bune relații cu angajații tăi? Află prin ce metode te poți apropia de aceștia

Sursa foto: facebook.com/Federatia-Romana-De-Canotaj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.