Poftiți la cumpărături! S-a deschis Salonul Industriei Ușoare la Timișoara, cu multe oferte de neratat | Express de Banat

De miercuri până duminică, Centrul Regional de Afaceri Timișoara găzduiește ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare. La fel ca la deja tradiționalele ediții precedente, expozanții au oferte bune, cu prețuri promoționale. La târg nu găsiți doar haine, pantofi sau poșete, ci și o ofertă interesantă de gastronomie.

Pentru toamnă, la Salonul Industriei Ușoare se pot cumpăra ținute de birou, dar și lenjerie de corp. Oferta spectaculoasă este cea de încălțăminte de piele. Produse de calitate foarte bună, în special botine și bocanci de toamnă, se pot cumpăra și la prețuri de 145 sau 165 de lei. De asemenea, la Craft găsiți și poșete de piele, similar, la prețuri promoționale. Nu lipsesc nici producătorii de haine de piele, iar cu 500 sau 600 de lei se pot cumpăra geci de piele. Vizitatorii vor găsi inclusiv cojoace și blănuri de vulpe polară sau nurcă, dar și căciuli pentru dame.

Târgul nu se limitează doar la oferta vestimentară. La eveniment sunt prezenți și producători de săpunuri naturale, într-o gamă foarte aromată, colorată, iar cei care fac săpunuri și-au diversificat oferta și cu produse pentru apa de baie. Modele sunt și în diferite forme, astfel că sunt o variantă bună pentru un cadou. Nu lipsesc nici câțiva mici producători de bijuterii hand-made. Poate cele mai inedite articole sunt însă absorbantele igienice cu ioni negativi, dar și aparatul cu ozon, care purifică aerul din încăpere și care poate fi utilizat la purificarea alimentelor, dacă se introduc într-un vas cu apă.

De interes:  Un deceniu de Rocker’s Challenge sărbătorit la Gârnic

Târgul este un eveniment și pe placul gurmanzilor. Zacusca, gemurile, dulceața și murăturile nu lipsesc, la fel ca mierea, inclusiv cea cu fagure sau căpăceală. Și siropurile sunt multe, pe toate gusturile și nu lipsesc nici vișinata, afinata sau mai puțin cunoscuta zmeurată. Gospodinele vor găsi la târg și condimente sau uleiuri cu ierburi aromatice. Orice pofticios poate veni la târg pentru un borcan de șerbet produs la Lipova, halva sau baclava. Nu lipsesc nici cei cu grătare savuroase, clătite uriașe sau plăcinte ardelenești.

Intrarea la evenimentul de la Craft este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.