Balustrade din inox – Varietăți și modele

Balustrada din oțel inoxidabil îndeplinește cerințele de bază pentru procesul de instalare. Produsele în sine și componentele lor sunt durabile și fixate în siguranță. Structurile realizate din acest material sunt cele mai fiabile și durabile. Chiar și deteriorarea mecanică a balustradei poate fi îndepărtată cu ușurință. Cel mai adesea, produsele sunt pliabile, deci sunt extrem de ușor de transportat oriunde. Și, de asemenea, pot fi reinstalate, transportate în alt loc sau dezmembrate. Poți vedea prețuri balustrade inox București pe site-ul balustradedininox.ro.

Inoxul este un material care nu are limitări în ceea ce privește ideile și dorințele de design. De aceea balustradele din oțel inoxidabil sunt adesea văzute în compoziții unice și neobișnuite. Dar pentru metal este mai bine să folosești formele geometrice corecte. Oțelul inoxidabil este un aliaj, ceea ce face ca cromul să fie adăugat la fier. Prin urmare, materialul are calități pozitive suplimentare: este rezistent la coroziune, durabil și este capabil să reziste mediului chimic. Principalele avantaje ale inoxului, sunt rezistență ridicată și ductilitatea. Produsele din oțel inoxidabil sunt cele mai populare, deoarece sunt capabile să accepte o varietate de configurații.

De interes:  Șofer personal sau închiriere de mașină cu şofer?

Aceste produse sunt extrem de durabile, capabile să reziste la sarcini enorme și să nu se deformeze. Gradul ridicat de duritate le permite să nu primească zgârieturi din cauza deteriorării externe. Datorită faptului că materialul este protejat de coroziune, acesta își păstrează aspectul original mult timp. Oțelul inoxidabil nu se teme de schimbările de temperatură și umiditate. Este ușor de utilizat și destul de ușor de curățat. Instalarea balustradelor este rapidă și necesită un set minim de instrumente.

Balustrade din inox – Caracteristici

Cel mai popular tip de balustrade din inox, sunt cele pentru scări. Astfel de balustrade sunt destul de des conectate într-un singur element, care trece printr-un număr de etaje. Balustradele din oțel inoxidabil sunt țevi cu diametrul de 50 mm și sunt cel mai adesea utilizate la instalarea pe un balcon sau de-a lungul marginii unei deschideri, atunci când se amenajează un atrium mare. Balustrada din spate la perete este o țeavă care se așează pe suporturi curbe care ies din pereți. Această opțiune oferă o aderență confortabilă, un suport excelent la urcare și coborâre. Înălțimea produsului de la podea este de 900 mm, iar grosimea este de 50 mm.

De interes:  3 soluții pentru a scăpa de ROBOR

În prezent există două opțiuni de montare pentru balustrada scărilor din oțel inoxidabil. Cel mai simplu și mai economic mod este de a asambla produsul din seturi gata făcute din fabrică. În acest caz, balustradele sunt asamblate dintr-o serie de secțiuni de țeavă drepte cu diametrul necesar cu o suprafață finită (măcinată sau lustruită). Pentru a asambla piese într-o structură finită, este necesar să se utilizeze conectori. O altă opțiune de conectare este un manșon cu muchii ovale. Țevile balustradei cu lungimea necesară sunt plasate în gaura sa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.