Astăzi, 9 aprilie 2021, la Prefectura Caraș-Severin, s-a desfășurat prima întâlnire din cadrul programului organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor,  “Caravana de Prevenție și Consiliere”.

Reuniunea a avut drept scop prezentarea celor mai recente prevederi ale legii în ceea ce privește drepturile consumatorilor și l-a avut gazdă pe Prefectul județului, Cristian Gâfu.

Totodată, la întâlnire au participat și operatori economici din județul Caraș-Severin care și-au prezentat propria agendă din perioada următoare.

Oficialii au oferit răspunsuri la problemele zonale care puteau îngreuna activitatea din această perioadă, iar discuția a fost una interactivă și constructivă, datorită faptului că s-a reușit atingerea mai multor teme. În încheiere, președintele ANPC, Claudiu Dolot, a subliniat următoarele:” În contextul pandemiei, informarea agenților economici cu privire la regulile la care aceștia trebuie să se alinieze, mai ales în perioada Sărbătorilor Pascale, devine esențială. Din prima zi a mandatului meu am realizat toate cele necesare pentru a aduce mulțumire și pentru a ridica standardul de calitate, în primul rând pentru consumatori. Îmbinarea activității de consiliere și prevenție cu cea de control și supraveghere a pieței este esențială și mă bucur că astăzi facem primul pas în această direcție, chiar aici, în inima Banatului!”

De interes:  Implanturi dentare: riscuri si probleme

“Caravana de Prevenție și Consiliere” reprezintă cea mai nouă inițiativă a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, iar aceasta  va continua și în zilele următoare, în alte zone ale țării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.