O ofertă foarte atractivă de trotinete electrice!

O ofertă foarte atractivă de trotinete electrice

Din ce în ce mai multă lume alege să se deplaseze în interiorul localităților aglomerate cu ajutorul noilor modele de trotinete electrice. Comercianții se întrec zi de zi în oferte din ce în ce mai atrăgătoare și mai avantajoase!

Este un lucru foarte bun că avem de unde alege produse de bună calitate și foarte fiabile.

 

Recomandarea noastră!

            Pentru că serviciile de reparații, service și mentenanță trotinete electrice le considerăm foarte importante, vrem să vă facem o recomandare foarte interesantă! Această recomandare vizează în special persoanele care doresc să achiziționeze astfel de produse și locuiesc în orașul Bacău sau în localitățile apropiate. Nu este însă nici un fel de probleme dacă produsele magazinului online trotinetamea.ro vă plac foarte mult și nu locuiți în zona aceasta. Puteți comanda online de oriunde produsele comercializate și puteți solicita fără probleme și serviciile de service, mentenanță și reparații trotinete electrice furnizate de către compania parteneră reparatiibacau.ro.

De interes:  O femeie din Bucoșnița, dată dispărută în Caransebeș. Din Sâmbăta Mare!

Firma de reparații produse electronice de diferite tipuri, precum: telefoane, tablete, GSM-uri, Playstation, laptopuri, PC-uri, etc., a decis să deschidă și acest magazin online  de trotinete moderne, deoarece cererea de trotinete electrice este din ce în ce mai ridicată în ultimul timp!

Dacă ați achiziționat deja o trotinetă electrică care s-a defectat, puteți și dumneavoastră, fără probleme, să apelați la serviciile de reparatii trotinete electrice puse la dispoziție de aceeași companie. Nu contează magazinul de unde a fost realizată achiziția!

 

Ce tipuri de servicii de reparații mai sunt incluse în oferta magazinului online?

            Serviciile de reparații si mentenanță, oferite de firma www.reparatiibacau.ro nu sunt destinate numai pentru persoanele care dețin și vor să repare o trotinetă electrică. Puteți repara aici telefoane mobile de toate tipurile și mărcile, laptop-uri, tablete, console, PC-uri, etc.

Pentru toate serviciile se acordă garanție și servicii de post garanție. Pot fi îmbunătățite, de asemenea, performanțele unui laptop sau PC mai vechi, pot fi oferite servicii de consultanță dacă nu știți ce produs nou să alegeți pentru uzul personal sau pentru firmă proprie.

De interes:  Cine a inventat sloturile? Scurt istoric

Toate persoanele care lucrează în aceste două companii sunt persoane foarte amabile și foarte bine pregătite, cu multa experiență în acest domeniu!

 

Oferta actuală de trotinete electrice

            În momentul de față sunt disponibile pe stoc modele variate de trotinete marca e-TWOW model GT SE, Booster V, Booster Plus S, eRides Slim, eRides Max, etc.

Inclusiv oferta de accesorii este foarte variată în cazul acestui magazin online. Pe stoc puteți găsi acum oglinzi laterale, cauciucuri, lanterne tip led, compresor auto portabil, display pentru trotinete, veste reflectorizante, portbagaj pentru trotinete, geantă de transport, etc.

Aveți și posibilitatea de a vă abona la newsletter-ul de pe pagina de start. În felul acesta veți primi informații despre produsele disponibile pe stoc precum și informații valoroase despre produsele noi!

Din cauza cererilor tot mai mari, livrarea unui produs poate dura chiar și 14 zile. Depinde foarte mult și de intervalul de timp în care producătorul actualizează stocul.  Este recomandat să luați în calcul acest interval de timp, când doriți să faceți o comandă fermă.

De interes:  Cum putem folosi confectiile metalice pentru casa noastra

Plata se poate realiza online cu card bancar valid sau ramburs la curier.

Toate informațiile de care aveți nevoie sunt postate pe site-ul mai sus menționat. Detaliile tehnice sau recomandările pentru tipul de produs care vi se potrivește cel mai bine, le puteți obține contactând direct reprezentanții reparatiibacau.ro.

Vă dorim călătorii cât mai plăcute, sigure și produse noi de foarte bună calitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.