tavane extensibile decorstyle
tavane extensibile decorstyle

Tavanele extesibile sunt din ce in ce mai solicitate atat de consumatori cat si de specialistii in design interior. Datorita faptului ca se monteaza rapid si se integreaza usor in designul oricarui tip de incapere, ele reprezinta o solutie optima in momentul in care se doreste renovarea vechiului tavan.

Tavanele extensibile se regasesc la DecorStyle intr-o multitudine de culori si modele astfel incat sa raspunda tuturor nevoilor si preferintelor.

  1. Tavane extensibile cu imprimare foto

Din categoria celor mai solicitate tavane extensibile fac parte cele imprimate foto. Ele pot fi tiparite cu ajutorul unei imprimante de format mare pe folie din PVC. Un aspect foarte important este faptul sa suprafata maxima de imprimare foto nu este limitata. In contextul unei panze cu o latime mai mare de 500 cm, modelul este impartit pe segmente si imprimat pe benzi separate. Este important de subliniat ca pana la aceasta dimensiune imprimarea se face fara cusatura.

Tavele extensibile pot fi imprimate pe material lucios, mat ori satinat. Exista posibilitatea alegerii imaginii dorite din catalogul pe care compania producatoare il pune la dispozitie in cazul in care nu se opteaza pentru colaborarea cu un designer. Cerneala folosită este ecosolventa, rezista la apa si sigura pentru sanatate.

  1. Tavane extensibile 3D

Tavanele 3D cu volum real sunt realizate cu ajutorul cadrului pe care este intinsa membrana. Pricipalele tipuri de cadre au urmatoarele forme: valuri, cercuri, picaturi, arcuri, conuri, palma, arcade, cuburi, flori.

Tavanele 3D exetnsibile sunt mai dificil de instalat insa contribuie la realizarea unui atmosfere speciale in orice tip de incapere sau spatiu interior. Designerii le folosesc, cu succes, intr-o multitudine de locatii: restaurante, cluburi, saloane SPA, piscine, hoteluri, spatii de birouri si spatii rezidentiale. In acest mod, fiecare camera va beneficia de un design unic si atractiv.

Beneficiile folosirii tavanelor extensibile sunt numeroase: ascunderea imperfectiunilor vechiului tavan, divizarea unui camere in zone de interes, mascarea sistemelor de comunicare sau tevilor

  1. Tavane extensibile cu contur luminos

Un alt model de tavane extensibile extrem de apreciat este reprezentat de cele cu contur luminos. Acestea reprezinta o constructie montata pe un profil special cu banda LED perimetrala. Lampile sunt decorate cu o banda translucida care permite reflexia lumii si contribuie la realizarea unui efect de „inghetare” in aer

Avantajele oferite de acest tip de tavane extenstibile sunt, si ele, numeroase: realizarea unui efect de spatialitatea si cresterea luminozitatii unei camere, in combinatie cu o membrana lucioasa si crearea unor efecte acustice speciale.

Tavanul extensibil cu iluminare LED este potrivit pentru orice incapere. El este popular atat in caldirile rezidentiale cat si in cladiri cu destinatie publica precum puburi, baruri, restaurante, cluburi de noapte.

Profilul este destinat instalarii tavanelor cu sistem tip harpon. El este fabricat din aliaj de aluminiu motiv pentru care este deosebit de rezistent. In momentul folosirii profilului, lumina din camera este stralucitoare si difuza.

Nu in ultimul rand, extrem de apreciata este si posibilitatea de a inlocui rapid banda LED fara a mai fi nevoie sa se demonteze tavanului. Aceasta poate fi atat sursa de iluminat principal cat si sistem suplimentar de iluminar. Daca se doreste obtinerea unor culori diferite de iluminare pot fi utilizate benzi RGB.

tavane extensibile decorstyle

Toate aceste modele sunt puse la dispozitia consumatorilor si pot fi vizualizate cataloage cu modele de tavane extensibile pe DecorStyle.ro, compania care garanteaza un aspect impecabil, cele mai recente si mai originale versiuni, materiale de inalta calitate si fiabilitate in implementarea proiectelor. Impreuna cu ei puteti pune in aplicare orice idee, indiferent cat de indrazneata sau neobisnuita este.

De interes:  Cele 10 de tipuri de filme și caracteristicile lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.