O fată în palton cu guler arată întotdeauna mai elegantă și mai feminină, decât o doamnă în jachetă sau geacă de puf. Cu paltoane cu guler îți transformi întreaga imagine în ansamblu. Și, mai presus de toate, această îmbrăcăminte exterioară este cea mai elegantă din acest sezon și din următorul sezon. Desigur, paltoanele cu guler clasice au fost și vor fi mereu la modă, dar nimeni nu a anulat noile tendințe. Cele mai recente colecții ale designerilor au prezentat lumii un număr mare de stiluri unice și distinctive de paltoane cu guler. Multe modele sunt îndrăznețe și chiar extravagante.

Paltoane cu guler care respiră tandrețe

Desigur, nici naturile subtile și sensibile nu au fost cruțate. Există multe produse care respiră tandrețe, fragilitate și design moderat. În general, orice fată își va găsi cu siguranță paltonul cu guler perfect. Dacă încă nu ai un palton cu guler, trebuie să iei o decizie asupra stilului garderobei tale. Dacă porți fuste strâmte, rochii și pantofi scumpi și strălucitori, atunci modelele de paltoane cu glugă cu siguranță nu vor funcționa pentru tine. Același lucru este valabil și pentru restul stilurilor. Este important să potrivești paltonul cu guler cu restul vestimentației.

De interes:  Esti in cautarea celor mai interesante si mai rezistente pardoseli? Afla care sunt cele mai bune solutii, pe care le ai la indemana!

Partea din față și părțile laterale proeminente vor ascunde tăieturile drepte și libere. Picioarele imperfecte vor fi invizibile sub lungimile maxi și midi ale paltoanelor cu guler. Și nuanțele închise vor ajuta la completarea aspectului sobru, având avantajul lor secret de a corecta vizual silueta. Desigur, toate aceste metode sunt bune separat, dar însumarea lor duce la schimbări semnificative. Trebuie spus că materialul și producătorul joacă un rol important. Chiar și cea mai la modă croială a paltonului, nu-l va evidenția atât de spectaculos, dacă este croit dintr-o țesătură ieftină. Îmbrăcămintea exterioară de calitate va rezista mult mai mult decât o haină ieftină.

Paltoane cu guler și blană

Astfel de produse pot fi utile nu numai iarna, ci și toamna. Dacă afară este încă suficient de cald, atunci modelele cu blană detașabilă te vor ajuta. De obicei, este situat pe guler și pe glugă, dacă există. În zilele noastre, sunt populare stilurile strânse pe lângă corp, cu guler răsturnat, decorat cu un guler pufos. Decolteul poate fi în formă de V sau absent cu totul. Opțiunile vândute pe platforma dichisite.ro câștigă amploare. Acordă atenție faptului că blana arată pufoasă și îngrijită. Paltoanele cu guler și guler de blană pot fi în orice culoare preferată de tine și potrivită stilului tău.

De interes:  Alege pentru copilul tau ochelari de soare ki et la si nu vei regreta

Paltoane cu glugă

Există paltoane cu glugă detașabilă și glugă fixă. Dar, gluga unui palton te va salva întotdeauna de vânt sau ploaie, și în cele mai multe cazuri, este în tendința modei. În acest sezon, designerii sugerează să se acorde atenție materialelor combinate. Paltonul cu glugă din amestec de lână cu buzunare aplicate, poate surprinde pe oricine. Nu arată banal sau ieftin și se potrivește bine cu majoritatea hainelor. Dacă această idee nu te impresionează, atunci mai sunt două opțiuni. Prima este o glugă șal, care seamănă cu un guler voluminos, extinzându-se delicat peste umeri. Paltonul cu glugă se potrivește bine cu orice îmbrăcăminte elegantă și feminină.

Paltoane cu glugă obișnuită

A doua opțiune este gluga obișnuită, medie. Poate fi triunghiulară sau rotundă. Arată cel mai bine cu îmbrăcăminte casual și streetwear. Un palton cu glugă strâns pe corp, poate fi, de asemenea, un însoțitor grozav. Cu toate acestea, există și paltoane cu glugă, cu croiala largă pe lângă corp. Acest design inteligent va ajuta la ascunderea burticii și a părților laterale. Paltonul cu glugă la modă și grațios se combină grozav cu ținutele feminine și pantofii cu tocuri. Este deosebit de dificil să alegi îmbrăcămintea exterioară în timpul sarcinii. Este necesar să se țină cont nu numai de calitatea și densitatea materialului, ci și de volumul stilului. Trebuie evitate presiunea puternică asupra burții și orice disconfort. Poți alege paltoane cu guler cu tăietură așezată și liberă, care sunt cele mai potrivite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.