Atenție, șoferi! Se anunță noi restricții de circulație în Timișoara!

În perspectiva anului 2021, când Timişoara va fi Capitală Europeană a Culturii, municipalitatea realizează în oraş mai multe lucrări care au drept scop fluidizarea circulaţiei în zona centrală, prin  lărgirea unor artere. Deoarece lucrările în execuţie vor impune o serie de restricţii de circulaţie, Primăria face apel la înţelegerea cetăţenilor şi recomandă evitarea, pe cât posibil, a zonelor în care se lucrează.

Astfel, în perioada 15 iulie-9 septembrie, pentru execuţia lucrărilor de lărgire a carosabilului se vor institui restricţii de circulaţie: în Piaţa I.C. Brătianu, pe străzile Martin Luther, Hector, bd. I.C. Brătianu, Michelangelo, în Piaţa Iancu Huniade, pe Strada 20 Decembrie 1989, B-dul C. D.Loga, B-dul Revoluţiei, B-dul Regele Ferdinand, B-dul Regele Carol I.

De asemenea, se va lucra şi în alte zone din oraş pentru reparaţii la drumurile municipale şi se va închide traficul rutier, după cum urmează:

  • în perioada 12 iulie-17 iulie, în intervalul orar 7.00-18.00, pentru executarea lucrărilor de asfaltare se va închide total circulaţia pe Strada Bujorilor, pe sectorul cuprins între Calea Şagului şi Strada Emil Zola
  • în perioada 12-16 iulie , între orele 7.00-17.30 va fi închisă total circulaţia pe Strada Hebe, pe sectorul cuprins între Strada Mureş şi Strada Liviu Rebreanu pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare.
De interes:  Dezinsectie si Deratizare Profesionala in Cabinetele Stomatologice: Importanta Sigurantei si Igienei pentru Pacienti si Personalul Medical

Totodată, restricţii de circulaţie vor fi în perioada 15 iulie-26 august, în zona Pieţei Gheorghe Domăşneanu, Calea Stan Vidrighin, B-dul Liviu Rebreanu, Strada Venus şi Calea Buziaşului, pentru execuţia lucrărilor de întreţinere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.