Remaniere eșuată! Viceprimarul Galescu a scăpat, pe moment, de răzbunarea primarului Boldea

Ședința internă a social-democraților lugojeni, convocată ad-hoc de către primarul și președintele PSD, Francisc Boldea, cu scopul mazilirii actualului viceprimar Cristian Galescu, nu și-a atins scopul.

După câteva ore de discuții, de la care a lipsit cel care conduce destinele social-democraților timișeni, lugojeanul Călin Dobra, lucrurile au rămas pe moment la fel, deși în cadrul ședinței din nou s-au spus lucruri dure. Aproape la unison, cei prezenți au reproșat primarului Francisc Boldea modul dictatorial în care este condusă filiala și mai ales acuzele nefondate aruncate consilierilor PSD de către primar, legat de modul în care este administrat Lugojul.

Principalul vizat de discuții și cauza ce a dus la convocarea ședinței, viceprimarul Cristian Galescu, nu a fost deloc reținut în a spune ce a avut de spus. „Mi s-a reproșat că nu sunt la lucru, îmi pare rău, dar în fiecare zi, de la 8.00 la 17.00, sunt fie la birou, fie pe teren. Alții vin la 8.00 și la ora 14.00 nu mai sunt în primărie, se duc să-și rezolve treburile personale”, a afirmat răspicat Galescu, sub privirile uluite ale primarului și celorlalți membri de partid. „Dacă se vrea să se facă o analiză a celor care nu lucrează, poate vedeți domnule primar cum și cât ați cheltuit anul trecut din bugetul de investiții, adică puțin peste 10%”, a mai spus Galescu.

De interes:  Reglare de conturi la Oravița?

CITEȘTE ȘI: Scandal cu strigături între primar și viceprimar! Cei doi pesediști din conducerea Lugojului au ajuns la cuțite

Roșu de furie, Boldea a strigat: „Vreau un consilier pentru funcția de viceprimar!”, încercând să ducă până la capăt planul de a-l schimba pe Galescu. În acel moment, mai mulți membri marcanți ai filialei locale au sărit și au spus că nu se poate discuta în niciun fel despre schimbarea lui Galescu din funcție, în condițiile în care acesta și-a făcut treaba foarte bine și are și o imagine bună în oraș. „Domnule primar, nici să nu vă gândiți să îl schimbați pe Cristi! Nu avem nicio propunere și nici nu vom avea nicio propunere pentru această funcție”, a spus Marcel Drăgan, susținut și de Oana Lungulescu Tyukodi.

Din acel moment, a fost clar că Galescu nu va putea fi schimbat, astfel că Boldea a bătut în retragere, mai ales că tinerii din PSD au început să își arate unitatea, iar vremurile în care acesta decidea singur, dictatorial, ce să se facă au dispărut. Rezultatul acestei ședințe duce cu gândul că probabil că zilele actualului președinte PSD la șefia partidului sunt numărate.

De interes:  ACS Poli e ca și retrogradată în Liga a III-a după înfrângerea de pe terenul lui Aerostar Bacău

Contactat pentru a discuta despre acest subiect, viceprimarul Cristian Galescu nu a dorit să comenteze discuțiile interne, precizând că nu este normal ca acestea să apară în presă. „Sunt lucruri ce țin de organizarea interioară a PSD Lugoj, nu cred că este normal ca ele să fie subiect de presă. Importantă este unitatea partidului, mesajul pe care îl transmitem susținătorilor noștri și strategia pe care o vom urma pentru a rămâne principala forță politică a Lugojului”, a spus Galescu. Acesta a mai precizat că vor urma o serie de discuții cu președintele PSD Timiș, Călin Dobra, pentru a stabili care vor fi următorii pași pentru ca PSD Lugoj să rămână formațiunea favorită a lugojenilor.

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.