Are interdicția de a se apropia la mai mult de 50 de metri de martorul-cheie în cazul tinerei găsită fără suflare pe un drum forestier de la marginea Reșiței, dar și-au reluat povestea de dragoste imediat ce s-au risipit suspiciunile și nu mai respectă niciunul restricțiile impuse de instanță!

Ținut la distanță de iubita sa printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Reșița, Călin Blidariu pare să o fi convins definitiv pe Raluca Pârvu de faptul că nu i-a făcut personal niciun rău Anei Suru și că nici nu are vreun amestec în moartea tragică a tinerei, nimeni alta decât sora sa. Astfel, Călin și Raluca încearcă să depășească împreună tragedia de acum două luni și jumătate, când Ana Maria Suru a fost găsită decedată în pădurea de la Secu. Procurorii au vorbit în acele zile, după cercetări preliminare, despre crimă. Despre făptuitor sau făptuitori. De atunci, nimic oficial, nimeni pus sub acuzare. Mare parte din anchetă s-a învârtit în jurul lui Călin Blidariu, fratele victimei, dar de o bună bucată de timp se vorbește în spațiul public despre o răsturnare de situație. O examinare mai atentă a leziunilor de pe corpul tinerei ar fi dus către o altă cauză a morții: electrocutarea. Cel mai probabil, la linia de medie tensiune care trece la câțiva metri de locul în care a fost găsit cadavrul.

De interes:  Trei beneficii majore pe care ți le aduc electrocasnicele moderne din bucătărie

Aceste informații au ajuns, fără îndoială, și la urechile Ralucăi Pârvu, concubina lui Călin Blidariu. Aceasta solicitase emiterea ordinului de protecție față de iubitul său ca urmare a recomandărilor oamenilor legii. Și, probabil, influențată fiind și de alte întâmplări care au avut loc între cei doi. Ea a fost mai mereu împreună cu Călin din momentul dispariției tinerei și până la găsirea cadavrului, astfel că joacă un rol-cheie. Cum îndoielile încep să se risipească, ordinul de protecție nu-și mai are sensul între cei doi îndrăgostiți. Aceștia sunt văzuți de mai mult timp împreună, la plimbare, iar pe rețelele de socializare postează fotografii din concediu, de la Herculane, de la mare, semn că pentru Raluca Pârvu e clar acum că Ana Maria Suru nu a fost ucisă de Călin Blidariu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.