După aproape o lună de pauză, meciurile din campionatul Ligii I de fotbal feminin s-au reluat cu runda a V-a. Și după această etapă, Fortuna Becicherecu Mic este lider, mai ales după victoria cu 10-0 obținută acasă cu Luceafărul Filiași, care a „aranjat” și golaverajul bănățencelor.

Cu multe absențe, fetele de la la Fortuna nu au avut probleme, La pauză, scorul era de 3-0, după golurile marcate de Larisa Grigore, Denis Hațegan și Mariana Voinea în minutele 18, 36 și 41. În repriza a doua, proporțiile scorului s-au dublat după alte goluri reușite de Larisa Grigore, Florina Abrudan și Alexandra Lunca. A urmat un autogol al portăriței oltencelor, provocat de Cristina Codrescu, și alte trei goluri marcate de Nicoleta Deca, aceeași Larisa Grigore și Alexandra Lunca. Fortuna a ajuns la 12 puncte și e lider deoarece are un golaveraj mai bun ca echipa din Prundu Bârgăului. Olimpia Cluj are însă un meci mai puțin jucat.

Etapa viitoare, duminică, bănățencele vor juca în deplasare la Fair-Play București. În perioada de pauză a campionatului s-a jucat primul tur din Cupa României, în care au evoluat echipele din ligi inferioare. ASU Poli și Juventus Colterm Timișoara s-au înfruntat direct, iar alb-violetele au trecut mai departe cu 5-3.

De interes:  Dr. Lavinia Bratu, Clinicile Medici’s Timișoara: „Ajut oamenii să stabilească o nouă relație cu mâncarea” | Express de Banat

Sursa foto: fortunabecicherec.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.